Miért kelek fel minden éjjel pisilni?
Figyelt kérdés
Szinte minden éjszaka ez történik, holott nincs semmilyen szervi bajom: 2-3 körül felébredek, mert nagyon pisilnem kell. Már nagyon zavar, hogy ez megszakítja az éjszakai pihenésemet. Pedig háromszor is kimegyek lefekvés előtt, vacsora után már nem iszom folyadékot, eszem napközben elegendő szénhidrátot. Mit lehet tenni?
44/N
2022. márc. 29. 14:46
1/6 anonim válasza:
Semmit. Azért mész ki, mert tele van a hólyagod.
2/6 anonim válasza:
Laborban voltál?
Cukorbetegség is okozhat ilyet.
3/6 anonim válasza:
#2. Akkor viszont sokat is inna.
4/6 anonim válasza:
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de pre-menopauza egyik tünete ez, a hólyag gyengébb, gyakori vizelési inger...
Én most vagyok 47, és kb 1-2 éve van ez, hogy nem bírok egy éjszakát rendesen végigaludni. Voltam vérvételen, orvosnál, és a nőgyógyász mondta, hogy a változó kor küszöbén sok nőnél ez bármi egyéb indok nélkül előfordul.
5/6 A kérdező kommentje:
Valamivel lehetne erősíteni?
2022. márc. 29. 15:31
6/6 anonim válasza:
Azért nem "bármi egyébb ok miatt" előfordul. Én pasi vagyok, és ugyanúgy járok pisilni. Kórházban kivizsgáltak, nem találtak okot. Te azért ne hagyd abba a keresést. Talán találsz egy orvost, aki hajlandó végére járni. Én eddig nem találtam. Nekem mindent a prosztatára fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!