Iszonyat sokat járok pisilni, egyéb tünet nincs. Nem minden éjjel kell 3szor felkelnem, de ma különösen sokat futkározok. Másnál is van így? 18km
Lehet, hogy most úgy helyezkdik, hogy nyomja a hólyagot. Semmi baj nincs ezzel. a vége felé különös élvezettel tudnak a hólyagon bokszolni, nekem néha olyan, mint ha csikargatná is. Persze emellett állandóan pisilnem is kell. Úgyhogy nyugi!
Boldogságos babavárást!
nyomja a baba a hólyagodat. Vannak napok mikor fél óránként kell pisilnem. Este min. kétszer kelek pisilni. Ez megmarad a terhesség végéig. Hol gyakrabban kell, hol ritkábban. Emiadt ne aggódj!
33km
Nekem az elejétől fogva sokat kell pisilnom. Olvastam hogy a 12.-ik héten már jobb lesz,de nem lett jobb. A mai napig sokat pisilek.
17 hetes km.
ez nem tünet, terhesség :D Szokj hozzá, ez csak rosszabb lesz, én már 2 óránként kelek éjjel :)
33h km:)
Szia! Én 19 hetes vagyok, és változóak az éjszakáink. Van amikor a hólyagomat nyomja, akkor gyakrabban kell menni. Főleg éjszaka rossz, mert nappal ritkábban megyek.
Akkor a legmurisabb, mikor éjjel "megrúgja" vagy "játszik" a hólyaggal, és akkor rohanás, mert bemegy.
Már előre röhögök magamon, hogy milyen "jó" lesz hatalmas hassal "kiugrani" az ágyból és "rohanni" pisilni.
Van, hogy csak 2x ébredek, de van, hogy félóránként-óránként kell mennem. Néha úgy nézek ki, mint egy alvajáró.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!