Mi az oka, hogy ennyire kicsinál a korán kelés?
4 órakor kelek már 2 hónapja és úgy érzem egyre inkább épülök le. Este 9 körül le szoktam feküdni, mégis úgy ébredek minden alkalommal mint egy mosogatórongy, a munkában is az van, mintha nehéz fizikai munkát végeznék, úgy kifáradok, közben ez a munka alapvetően semmi, egyáltalán nem pörgős, simán lehet csinálni lassan is.
Reggel 9-kor végzek, mikor hazamegyek megpróbálok aludni de reggel sosem sikerül, ha délután próbálom sikerül egy negyed órára ami nem sokat ér, csak fáradtabb leszek tőle.
Egésznap tompa vagyok és azt érzem hogy kiégek, semmihez nincs kedvem.
Voltam egy szűrővizsgálaton (nem ez miatt), és kimutatták az alvászavart.
Próbáltam de semmit se ért főleg hogy el se tudtam aludni.
Csak mondom hogy mikor fél 7-kor keltem akkor volt olyan is hogy csak 6 órát aludtam mégsem volt ez.
Illetve ha lefekszem pl éjjel 1-2-kor akkor is már felkelek 8-kor és sokkal kipihentebb vagyok mint így
nem katonatábor, hanem egy hotel ahol 7-kor kezdődik a reggeli és akkor van két vendég mindössze, később szoktak csak lejönni tehát ezért érdemes felkelni, nem?
Hát mennék este, csak a franc se akar éjszaka az utcán csatangolni és nincs kocsim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!