Rosszullét az utcán? Mitől? 😖
Figyelt kérdés
Már a suliban éreztem hogy valami nincs rendben, hányingerem volt, de csak enyhén. Majd egyre erősödött, és társult mellé szédülés is. Hazakérezkedtem, és buszmegállóban olyan szinten rámjött a szédülés és a hányinger hogy komolyan azthittem ott halok meg, rég voltam ennyire rosszul, borzalmas volt. Felültem egy buszra és hazaindultam. De mikor leszálltam csak nem bírtam ki hazáig és hánytam az utcán. Iszonyú kellemetlen volt, de utána megkönnyebbültem. Mitől lehettem rosszul? Szorongtam meg stresszeltem is a suli miatt, de ez kb mindennapos...Gyomorrontás se lehet szerintem, ma csak tejet ittam meg ettem egy kis szendvicset ettem.2022. márc. 16. 12:13
1/6 anonim válasza:
Mi ezt látatlanban meg orvosi végzettség nélkül nem tudjuk megmondani, menj orvoshoz. Esélytelen, hogy két ilyen általános tünetből valaki a gyakorin diagnosztizál.
2/6 anonim válasza:
Gondolom csak gyomorrontás vagy stresz.
5/6 anonim válasza:
Gyomorrontás.
Én akkor szoktam szédülni meg ilyenek.
6/6 anonim válasza:
Nem várhatsz babát?
Én is így vettem észre 18 évesen, hogy babát várok, mert a menzeszemre nem hagyatkozhattam, össze-vissza jött. Szédültem, hánytam, gyenge voltam.
Amennyiben fiú vagy, ignoráld a kérdésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!