Ha a meleg miatt összeesek a villamoson/utcán mi
történik?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul viselem ezt a meleget, gyakran vagyok rosszul. Két éve meg kellett műteni a szívemet, azóta melegben gyakran elkezd gyorsan dobogni. Kardiológushoz evente megyek, elvileg minden rendben van, mégis félek, hogy mi lesz ha megint elvesztem az eszméletem.
Ha szerencséd van és nem közönyös emberek között történik, mentőt hívnak.
Én is szíves vagyok, nem számítok az emberek jóindulatára, mert előbb állnának le fotózni mint segíteni, hogy gyors tárcsázóba a mentők számát írtam, meg letöltöttem egy alkalmazást, az Életmentőt. És ha nem muszáj 11 és 3 óra között sehova.
2021. jún. 21. 08:44
2/9 anonim válasza:
Ha normálisak az emberek mentőt hívnak ,segítenek ,ha nem akkor sajnos nem tudom mi lesz. Az emberek már nem segítenek manapság nekem tesóm esett el nagy városban biciklivel ,kb 50en láttak de senki nem segített , nyílt törése lett. Besétált utána a kórházba.
2021. jún. 21. 08:45
3/9 anonim válasza:
Lefotóznak és felteszik a fészbukra. Ha keresztben nyúlsz ki a járdán, akkor átlépnek.
2021. jún. 21. 09:32
4/9 anonim válasza:
Életmentő app?
2021. jún. 21. 09:57
5/9 anonim válasza:
Igen, az a neve hogy Életmentő. Meg kell adni a telefonszámod, helymeghatározót bekapcsolni, valamint van rajta egy olyan hogy "nem tud beszélni". Így GPS adatok alapján is odatalálnak az emberhez.
2021. jún. 21. 10:00
6/9 anonim válasza:
Igen, ez nagyon jó ötlet amit írtak neked. És valóban, ha csak teheted, ne légy kint a szabadban, már tíz órakor nagy a forróság!
Sajnos, az egész világon egyre szélsőségesebb az időjárás, és ennek egyre több áldozata lesz. Azt tudjuk, hogy a tudomány nem lesz képes sem megállítani, sem visszafordítani a folyamatokat. Egyetlen reménye van az emberiségnek! Sajnos ezt kevesen fogadják el. Miért? Mert valóban be kell tartani a törvényeket! Ez a kormányzat az égből fog uralkodni az engedelmes emberiség felett!
2021. jún. 21. 11:21
7/9 anonim válasza:
Ézsaiás 33:24."Egyetlen lakos sem mondja majd: Beteg vagyok! A népnek mely a földön lakik megbocsáttatott a vétke."
2021. jún. 21. 11:24
8/9 anonim válasza:
Mindig van egy ember, aki azonnal ugrik, es aztan masok is. Mindenki azonnal vizet keres, ugyis lesz, aki felpolcolja a labad, itasson, mert altalaban ajulasbol az ember azonnal magahoz ter, csak meg keptelen barmire is. Es telefonok a kezben, ha nem beszelnel, es mondanal valamit, azonnal hivnanak mentot. Ez tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!