Miért érzem magam rosszul az utcán? (Ám csak egy adott helységben)
Olvassátok el figyelmesen a szövegem, mielőtt rávágnátok, hogy pánikbetegség!
Nos, a városban ahol jelenleg élek, nem jól érzem magam... Olyannyira nem, hogy tervezem a költözést is. :) Semmi sem köt oda. Nagyon nagy szerencsém van, hogy nem kell ott élnem, az teljesen tönkretenne.
Leginkább egyedül szoktam ott az utcákon sétálni, mivel egyedül vagyok ott. 8 éve költöztem oda...
Nagyon nagyon rosszul érzem magam, amikor az utcán egyedül kell végigmennem mostmár, nagy a tömeg, de nem az emberek sokasága zavar, hanem az emberek karaktere!
Észrevettem, ha olyan valakivel sétálok azon város utcáin, akit kedvelek, akivel jól érzem magam, ez az érzés elő sem jön! Velük sokkal könnyebb a séta. A személyek akiket kedvelek egyszerűen nagyon jó hatással vannak rám, és velük beszélve nem figyelek a körülöttem lévő emberekre! Olyankor vidám vagyok. Úgy érzem ha az általam kedvelt személyekkel beszélek az utcán, nem ragad rám a más emberekből eredő rosszindulat, vagy, hogy is mondjam ezt... Negatív energia? Érzékeny vagyok és mindenre és mindenkire figyelek ha megyek valahová.
Eléggé önálló, nyugodt személy vagyok. Külföldön imádok lenni, ilyen érzés elő sem jön külföldi helyeken! Nagyvárosokban sem. Olyan városban, településen tehát, ahol szeretek lenni, egyáltalán nem érzem magam rosszul az utcán végigmenve, csak azon az egy helyen. Az emberek valóban mások!
Egy faluban születtem és nevelkedtem egyébként, ahol mindenki laza, nincs rohanás, az emberek hozzáállása is más, nyugodtabbak, barátságosabbak.
Mi lehet ez pontosan? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!