Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem magam rosszul az...

Miért érzem magam rosszul az utcán? (Ám csak egy adott helységben)

Figyelt kérdés

Olvassátok el figyelmesen a szövegem, mielőtt rávágnátok, hogy pánikbetegség!

Nos, a városban ahol jelenleg élek, nem jól érzem magam... Olyannyira nem, hogy tervezem a költözést is. :) Semmi sem köt oda. Nagyon nagy szerencsém van, hogy nem kell ott élnem, az teljesen tönkretenne.

Leginkább egyedül szoktam ott az utcákon sétálni, mivel egyedül vagyok ott. 8 éve költöztem oda...

Nagyon nagyon rosszul érzem magam, amikor az utcán egyedül kell végigmennem mostmár, nagy a tömeg, de nem az emberek sokasága zavar, hanem az emberek karaktere!

Észrevettem, ha olyan valakivel sétálok azon város utcáin, akit kedvelek, akivel jól érzem magam, ez az érzés elő sem jön! Velük sokkal könnyebb a séta. A személyek akiket kedvelek egyszerűen nagyon jó hatással vannak rám, és velük beszélve nem figyelek a körülöttem lévő emberekre! Olyankor vidám vagyok. Úgy érzem ha az általam kedvelt személyekkel beszélek az utcán, nem ragad rám a más emberekből eredő rosszindulat, vagy, hogy is mondjam ezt... Negatív energia? Érzékeny vagyok és mindenre és mindenkire figyelek ha megyek valahová.

Eléggé önálló, nyugodt személy vagyok. Külföldön imádok lenni, ilyen érzés elő sem jön külföldi helyeken! Nagyvárosokban sem. Olyan városban, településen tehát, ahol szeretek lenni, egyáltalán nem érzem magam rosszul az utcán végigmenve, csak azon az egy helyen. Az emberek valóban mások!

Egy faluban születtem és nevelkedtem egyébként, ahol mindenki laza, nincs rohanás, az emberek hozzáállása is más, nyugodtabbak, barátságosabbak.

Mi lehet ez pontosan? Kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

2018. aug. 8. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos Én sem tudom,hogy mi lehet ez de velem is ez volt.Egy kis városba születtem,és ott is életem 18éves koromig,nem szerettem egyedül sétálni az utcán mert nagyon sok begyepesedett ember volt akik mindig csak lehúzták az ember kedvét.Volt ott egy baráti társaságunk akikkel nagyon jól éreztem magam,már a brigád összestagja Bp-n él.Nem fogod megbánni a költözést,Én amióta nem ott élek imádok az utcán sétálni.Nincs az a sok negatív ember körülöttem,nem vizslat senki tekintete,hogy hogyan vagyok felöltözve,milyen aznap a hajam..
2018. aug. 9. 00:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint akiről azt látják hogy egyedül van, arra rá akarnak tapadni más egyedül lévők. Viszont aki egyedül van, az nem biztos hogy valami negatív tulajdonsága miatt van egyedül. Hanem például mert válogatós, mint például én is. Erre nem gondolnak azok a más egyedül lévők akik rád akarnának tapadni. Tapasztaltam én is ilyet például a lakótelepen hogy úgy néztek rám alkoholista meg egyéb züllött alakok mint ha sorstársuk lennék amiért én is egyedül vagyok meg ők is. Az szerintük mindegy hogy én pont azért vagyok egyedül mert akárki nem felel meg havernak sem meg barátnőnek sem. Míg ők meg azért mert valami nagyon rossz tulajdonságuk miatt senki nem állt velük szóba. Erről lehet szó az esetedben is, vagyis rád akarnának tapadni negatív emberek mert azt hiszik ha téged is egyedül látnak akkor sorstársuk lehetsz. Az meg sem fordul a fejükben hogy aki szingli az nem mind alkoholista vagy börtönviselt, hanem az ellenkezője is lehet aki az elitet keresi.
2018. aug. 9. 00:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja, a Pest már egy sokkal szabadabb város. :) Európai. :)
2018. aug. 9. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!