Hogy érjem el, hogy ne érezzem magam rosszul, mikor látom, hogy más rosszindulatú lánykák lenéznek, holott kevesebbek, mint én?
Van egy csaj, akit soha nem kedveltem, mert túl sokat képze magáról. Mindenhol olyan megjegyzései vannak, hogy ő milyen díva, milyen jó csaj, miegymás. Az utóbbi időben többször összefutok vele, viszont ahhoz képest, hogy ugye falun élünk, és rengetegen mondták már nekem, hogy nincs a faluba lány, akinek annyi ruhája lenne, mint nekem, ráadásul tényleg törekszem szép és stílusos ruhákat hordani, látom ezen a csajon, hogy annnyira lenézően bámul rám, holott másoktól pozitív visszajelzést kapok.
25N
Hát ezen most besírtam... Attól kevesebb, mint te, hogy kevesebb ruhája van?
Tudod, az, hogy ki milyen jó csaj, akkor dől el, ha nincs rajta ruha.
Ne haragudj, az írásod alapján te is tanulatlannak tűnsz.
Egyébként hogy érd el, hogy ne érezd magad így? Találj értelmes hobbit, amiben kiemelkedő vagy, legyél sikeres a munkádban. Ezek jellemzőek rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!