Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Azèrt írok ide mert 3 ève...

Azèrt írok ide mert 3 ève ezzekel a tünetekel szenvedek! Ès eddig mèg nem jöttünk rá mi a bajom! Tippek ötletek? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

-Magas pulzus(àllandó),(nyilaló szív, napi 4-6x esettben).

-alkohol ívàsa utàn rosszul vagyok.

-àjulàs èrzèsek (napi 2-4x alkalom)

-pànikhoramok havi 1x.

-àdàmcsutka folytó szoritàsa akkàr 1 hónapon keresztül

-nyelèsi nehèzsèg 1 èvben max 2-szer.(1 hónapig is eltart).

-gyengesèg ès koncentráció zavar (àllandó).

-Utazàstól való rosszulèt

-vègtagok ègő èrzèse naponta többször.

-szàjszàrazsàg

-jobb oldali alhasi meleg èrzet akkàr 1 hèten keresztül.

-gyenge fizikai teljesitmèny.

-ès nagyon sokszor halàl fèlelem ha a leírt panaszokat èrzem magamon!

Ezzek a tünetek mind megvannak èvek òta.

21/F

2022. márc. 6. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Pajzsmirigyet neztek?
2022. márc. 6. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ez teljesen egyszerű, hipochonder vagy és pánikbeteg! Az egyéb mentális problémáid meg a pszichológus/pszichiáter megfejti.
2022. márc. 6. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ès eddig mèg nem jöttünk rá mi a bajom!"

És kikkel karöltve kerestétek a problémák forrását az elmúlt három évben?

Úgy értem, hogy milyen orvosi vizsgálatok voltak, mikor, és milyen eredménnyel, hogy véső elkeseredésedben a gyakori felhasználóihoz fordulsz segítségért?

Mondjuk, a hipochondria kapásból leszűrhető, de tényleg kíváncsi vagyok az elmúlt három évben tett orvoslátogatások eredményére.

2022. márc. 6. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem az összes tünet a pánikroham számlájára írható. "alkohol ívàsa utàn rosszul vagyok" a szervezeted valószínűleg lassabban bontja le az alkoholt, mint az átlag. Megoldás: ne igyál alkoholt. A többin pedig pszichológus tud segíteni.
2022. márc. 6. 18:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Ugen persze rengeteg vizsgàlaton voltam! Szervi elvàltozàs nincs! ELG , ultrahangok, vèrvètelek, pajzsmirigy vizsgàlatok, vizelet vizsgàlat, szèklet vizsgàlat! Annyit talàltak csak hogy kevès homok van a vesèmbe de ez nem hiszem hogy ide tartozik! Màs gond nincs! Cukor szint jó! Szívnèl se talàltak semmi elvàltozàst! De a magas pulzus megmaradt! Meg néha felszökő vèrnyomàsom van! Köszönöm a vàlaszokat.
2022. márc. 6. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Az előzőt kijavitva EKG! Màsodszor a màsodik vàlaszoló eltalàlta hogy egèsz nap keresem a vàlaszt a tüneteimre! Hàtha okosabb leszek ha több dologról tudok ès tudnàm kezelni magam! 3 èv alatt màr mindent próbàltam vitaminoktól kezdve, termèszet adta lehetősègeket, de nem hasznàlt eddig semmi!
2022. márc. 6. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Akkor ma újabb tanulságot levonhatsz, a pszichés problémáid kell kezelni, ehhez te és a természet kevés vagy. Pszichiáter és mellette rendszeres pszichológussal való terápia oldani fogja a szorongásod.
2022. márc. 6. 18:59
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Te jó ég, egy az egyben az én tüneteim... Mintha én írtam volna.
2022. márc. 6. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Hipochonder és pánikbeteg vagy.

Amíg nem kezelteted, ez így is marad - pszichológus!

2022. márc. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!