56 éves vagyok.Évek óta minden ősszel szenvedek izom vagy ízület gyulladással.Tarkóm,csuklyásizom hátam(felső része)felső karom.Többi lent.Van erről tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Rtg,Ct nem talált semmit.Az orvos reumára gyanakszik,és ennyi.Sem gyógyszerek,(max algoflex izom,ízület amíg a hatása tart)sem kezelés nem használ.Buta fejemmel kis pénzünkből egy nagyon drága kenőcsöt is rendeltem.Neve:15000ft motion energy 50ml.Az sem használ semmit.Érdekes,hogy mindig ősszel jön ki ez a borzalmas fájdalom.Annyira,hogy a fejemet is nehéz tartanom,leakar szakadni a hátam,vállam.Segítséget,tanácsot szívesen elfogadok.2021. nov. 4. 13:37
1/5 anonim válasza:
kollagén-t szedj. az jót tesz az ízületeknek. saját tapasztalat
2/5 anonim válasza:
Milyen kezelést kaptál a gyógyszereken kívül? Mert lehet,hogy valamilyen fizikoterápia segítene, gyógyfürdő, masszázs, gyógytorna. Képes vagy valamit sportolni (séta, jóga, gerinctorna, túrázás, kerékpár)? Lehet az is hasznos lenne, és pl. lecsökkenteni a húsfogyasztást.
3/5 anonim válasza:
Nekem bevált hasonló problémákra egy speciális, masszázzsal is egybekötött mozgásterápia. [link]
Az illető hölgy érti a dolgát, nekem pl a beszűkült mozgástartományok kezdenek tágulni, illetve a megmagyarázhatatlan eredetű fájások alábbhagyni.
4/5 A kérdező kommentje:
Az hogy lehet,hogy ősszel kap el minden évben ez az iszonyú fentiekben leírt fájdalom?Nem értem sajnos.
2021. nov. 4. 16:22
5/5 A kérdező kommentje:
Kollagént hol tudok beszerezni?
2021. nov. 4. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!