Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
December eleje óta izom és talán ízületi fájdalmaim is vannak. Nem akar múlni. Enyhébb formában jelentkezett, mostanra rosszabb lett. A lábaimban érzem főleg a fájdalmat, szinte minden porcikájukban. De szoktam érezni a karjaimban, olykor még az ujjam végébe is belegörcsöl. Ezenkívül olykor megmozdul, megrándul az izom itt-ott, illetve szoktam érezni olyat os, mintha hangyák futkosnának a bőröm alatt. Voltam vérvételen, tökéletes lett az eredmény, gyulladást sem mutatott. Eleinte vitaminhiányra gondoltam, magnézium, kálium, ilyesmik. De tökéletes a szintjük. Ettől függetlenül vettem magne b6-ot, amiben kálium is van, de attól sem jobb, szóval nem a vitaminhiánnyal van a probléma. Olvastam a fibromyalgiáról, lényegében olyan tüneteket produkálok. Illetve jelenleg egy véreredményre várok, ugyanis még november elején széttört a higanyos hőmérőm, talán mérgezést kaptam. A vérem higanyszintjének eredményére várok. Csak utána megyek el a háziorvoshoz.

2021. jan. 20. 20:24
 1/3 Angel3000 ***** válasza:
Szia! A higanymérgezés okozta neurològiai tûnetei közé tartozik; végtagzsibbadàs, àltalànos izomgyengeség, làtàszavar. Sùlyos esetben bénulàst is okozhat és az illetô bekòmàlhat, majd halàlt okoz. Viszont lehet egy màsfajta neurològiai szindròma pl: Ekbom-szindròma, màsnevén téveszmés parazitòzis. Mint nàllad is ugy érzed hagyàk vannak a böröd alatt!
2021. jan. 20. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezekről én is olvastam. Több mindentől is lehet. Én a higanyra gyanakszom, bár például Zacher doktor úgy fogalmazott, hogy az a mennyiség, ami a hőmérőkben van, akkor lenne veszélyes, ha egy 10cmx10x10cm-es helyen menne ki. Ráadásul talán ki sem ment mind belőle. Annyitól nem kellene ilyen hamar, és ilyen mértékben megbetegednem. Mások kiskorukban a higanygolyócskákkal játszottak, mégsem lett semmi bajuk. De majd elválik.
2021. jan. 20. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy vagy azóta?
2021. márc. 22. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!