Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon fáj a gyökérkezéls...

Nagyon fáj a gyökérkezéls alatt álló fogam, bevan dagadva gyulladva, nagyon szenvedek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 22. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza a fogorvoshoz, tegyel ra hideget es fajdalomcsillapito. Esetleg ha haziorvos tudna antibiotikumot fel irni segitene
2020. máj. 22. 15:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Jövőhéten megyek, addigra javul ha szedek augmentin 625 mg 3*1 et?
2020. máj. 22. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Muszaj visszamenni. Amugy nem irtak fel Cataflamot vagy hasonlo eros fajdalomcsillapitot?

Ideiglenes tomes van benne, es meg kezelik?

Nekem volt, hogy mar vegleges tomes utan meg mindig gyulladt volt, csak pillanatnyilag tunt nyugodtnak. Azonnal visszamentem. A tomest ujra kellett furni es tovabb kezeltek gyogyszeres tomessel.

Fogorvoshoz kerj surgos idopontot. Ez meg gyulladt.

2020. máj. 22. 15:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen gyokerkezeles alatt álló fog , de írtam fel cataflam 50g t 3*1 et arra is. Így mire szamitsak?
2020. máj. 22. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, szedd az Augmentint egy hétig és akkor már nem lesz gyulladásban és meg tudja kezdeni a fogorvos a kezelést, de ha ideiglenes tömés van benne, akkor ne várj jövő hétig.
2020. máj. 23. 07:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor meddig varjak? Kedd reggel megyek.
2020. máj. 23. 08:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor kedden menj.
2020. máj. 23. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent van olyan h mar elkezdtem tegnap szedni a gyogyszert de mara meg jobban feldagadt?
2020. máj. 23. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!