SOS! Apám az agydaganat tüneteit mutatja. Hova tudjuk bevinni SÜRGŐSEN? SOS!
Neurológiára kell beutaló? Hallottam, hogy nagyon gyorsan tud terjedni, tehát azonnal orvoshoz kéne fordulnunk. Hívjak mentőt? Eszméleténél van, lassan beszél, egyébként pár hónapja skizofrén, hányik, aluszékony, de egyébként "jól" van. Hogyan tudjuk a lehető leggyorsabban CT vagy MRI alá juttatni, hogy megnézzék?
Köszönöm: egy apját féltő rettegő férfi
17:21 vagyok
Tartom a kamut, olvasd el kedves kérdező a 2. oldalon lévő nekem írt válaszod, és a kérdésed szó szerint, aztán rájöhetsz, hogy össze-vissza beszélsz.
Először is, ezek a tünetek egyáltalán nem biztos, hogy tumortünetek lennének. Azt írtad, hogy skizofrén apukád pár hónapja. Nos nem tudom hány éves apukád, de a skizofrénia idős korban már nem kezdődik el.
De tegyük fel, hogy az. Tehát szed rá gyógyszer, aminek szintén lehetnek mellékhatásai (ilyen pl a belassulás is). Ha tüneteket észleltek, akkor vissza kell menni a pszichiáterhez aki kezeli és ők újra megvizsgálják.
Nem állítom, hogy kamu a kérdésed, főleg látatlanban, de valami nem százas körülötte, vagy csak nagyon tájékozatlan vagy a világ dolgaiban.
stroke?
kérdéskiirása ota eltelt 3 nap,hogy van apud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!