SOS! Apám az agydaganat tüneteit mutatja. Hova tudjuk bevinni SÜRGŐSEN? SOS!
Neurológiára kell beutaló? Hallottam, hogy nagyon gyorsan tud terjedni, tehát azonnal orvoshoz kéne fordulnunk. Hívjak mentőt? Eszméleténél van, lassan beszél, egyébként pár hónapja skizofrén, hányik, aluszékony, de egyébként "jól" van. Hogyan tudjuk a lehető leggyorsabban CT vagy MRI alá juttatni, hogy megnézzék?
Köszönöm: egy apját féltő rettegő férfi
Ez a 16:52-nek szolt.
17:01 voltam.
Nekem utoljára jutna eszembe a gyik.
Ha a családomban bármilyen egészségügyi problémára kellene megoldást keresnem, csak két lehetőség jutna az eszembe:
mentők
112
A kérdés kamu, mert manapság a csapból is azt hallani, hogy milyen nehéz bejutni a kórházba, milyen sokára kap az ember időpontot egy vizsgálatra......sorolhatnám.
"az agydaganat..Hallottam, hogy nagyon gyorsan tud terjedni...." írja a kérdező. Azért annyira gyorsan nem terjed, hogy ne várná meg a mentőorvost, és most nem vicceltem.
Le lehet pontozni, de ilyen kérdéssel én nem viccelnék, kamuznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!