Sok beszéd fárasztó, ájulás érzés?
Sziasztok. Nem kérdés, hogy jövőhéten felkeresem az orvosom de nem nagyon szoktam orvoshoz járni mert tudtomban egészséges vagyok. Viszont a 33 évem alatt eddig 2x fordult elő az, hogy hosszasabb 2-3 órás , beleszólós maratoni beszélgetés után rámtört egy nagy kimerültség és ájulás érzés kerülgetett. Semmi nem fájt semmit nem éreztem csak annyit, hogy elfogok ájulni. De végül soha nem ájultam el lepihentem, próbáltam lenyugodni legutóbb pl. Feleségemtől kunyeráltam egy frontint, aztán nyugi lett. Hozzáteszem sportolok is, soha nem szoktam ilyen állapotba kerülni végezzek akár fizikai munkát, sportoljak vagy bármi más soha semmi bajom sőt egyenesen jól esik... csak tényleg akkor amikor ilyen magyarázós megállás nélküli szófosás van. Most pl. Leültem a gyerekkel tanulni, mondtuk a magunkét 2 órán keresztül és bár most azért annyira nem durván, de megint kerülgetett ezaz érzés. A kérdés, volt -e már valakinek hasonló esetleg szerintetek mitől lehet?
33/f
ha egészséges lennél nem ájuldoznál
Menj orvoshoz holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!