Általános vérvetel után ugye nem fogok semmit érezni a vérveszteségtől? Mennem kell utána dolgozni és farasztó nap várható. Kicsit aggódom emiatt. Nem a szúrástól vagy ilyesmitől félek.
Közvetlen utána lehetsz gyenge, van, aki szédül pár percig, mivel éhgyomorra kell menni, vagy eleve nem bírja a tű, vér látványát.
De ha utána leülsz egy pár percre, iszol és eszel, akkor nem lesz gond. Szóval vigyél magaddal innivalót és ennivalót.
Én mindig ájulós voltam, sokszor rosszul is lettem és mindig elkísért valaki, hogy utána össze tudjanak szedni. Na ez a legutóbbi alkalomnál megszakadt. Egyedül kellett mennem, nem ért rá senki és tudatosan "készültem rá" lelkileg. Semmi bajom nem volt. Ittam előtte majdnem 1 liter vizet és utána is ittam sokat, kávéztam, nem voltam rosszul egyáltalán. Engem az "motivált", hogy sietnem kellett másik vizsgálatra, szóval nem értem rá rosszul lenni ... :-D Így nem is volt semmi probléma, elvégezték az ultrahangot is és onnan egyből mentem állásinterjúra :-D Nem szabad ráparázni, hamar túl leszel rajta és megy tovább a nap. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!