Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem? Ez milyen betegség?

Mi van velem? Ez milyen betegség?

Figyelt kérdés

Napok óta iszonyú gyenge vagyok, fáradt, fáj a fejem, szédelgek. Ha felmegyek a lépcsőn kifulladok, tisztára ilyen izom gyengeség.

December 28-án délután lettem ilyen, akkor anyám is és a bátyám is pontosan ugyanezekkel a tünetekkel voltak. Gyengeség, fáradtság, kedvtelenség. Másnap egyikünk se kelt ki az ágyból, én már napok óta nem csinálok semmit, semmihez nincs kedvem, fáradt vagyok. este 10-kor elalszom, másnap délután 2-kor ébredek és még képes vagyok 2 órát aludni. Ma is ez volt, most ébredtem, tegnap éjfélkor aludtam el (órám szerint).

Mi ez? vitaminokat szedek, C, D vitamin, oscillococcinum is napi egyharmad tubus már évek óta.

Nem értjük mi ez, ilyen sose volt, orrunk nem folyik, nem köhögünk, háziorvos elhajt minket. (meg úgy általában mindenkit)

2022. jan. 5. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vitaminhiány.koronavirus.
2022. jan. 5. 18:36
 12/16 A kérdező kommentje:

11: :D :D :D Mi ez? vitaminokat szedek, C, D vitamin, oscillococcinum is napi egyharmad tubus már évek óta. :D :D :D

Direkt új bekezdésbe írtam. a válaszolók 90%-a az első sort csoda, ha elolvassa.

2022. jan. 5. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Sok folyadék és kaja meg bkomplex vas,cink,d3,magnézium
2022. jan. 5. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:

8: "egy hét betegeskedés és egészségesebbek voltunk, mint valaha."

Holnap telik le az egy hét.

2022. jan. 6. 01:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon erős fronthatások voltak, vannak, hét végén szinte nyárias meleg volt. most hirtelen hideg, sokakat megvisel, plusz a sötétség, fényhiány, stb.
2022. jan. 6. 07:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Vegyél erőt magadon és menj ki a levegőre, sétálj sokat, mozogj, fel fogsz frissülni.
2022. jan. 6. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!