Mi van velem? Ez milyen betegség?
Napok óta iszonyú gyenge vagyok, fáradt, fáj a fejem, szédelgek. Ha felmegyek a lépcsőn kifulladok, tisztára ilyen izom gyengeség.
December 28-án délután lettem ilyen, akkor anyám is és a bátyám is pontosan ugyanezekkel a tünetekkel voltak. Gyengeség, fáradtság, kedvtelenség. Másnap egyikünk se kelt ki az ágyból, én már napok óta nem csinálok semmit, semmihez nincs kedvem, fáradt vagyok. este 10-kor elalszom, másnap délután 2-kor ébredek és még képes vagyok 2 órát aludni. Ma is ez volt, most ébredtem, tegnap éjfélkor aludtam el (órám szerint).
Mi ez? vitaminokat szedek, C, D vitamin, oscillococcinum is napi egyharmad tubus már évek óta.
Nem értjük mi ez, ilyen sose volt, orrunk nem folyik, nem köhögünk, háziorvos elhajt minket. (meg úgy általában mindenkit)
11: :D :D :D Mi ez? vitaminokat szedek, C, D vitamin, oscillococcinum is napi egyharmad tubus már évek óta. :D :D :D
Direkt új bekezdésbe írtam. a válaszolók 90%-a az első sort csoda, ha elolvassa.
8: "egy hét betegeskedés és egészségesebbek voltunk, mint valaha."
Holnap telik le az egy hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!