Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem? Ez milyen betegség?

Mi van velem? Ez milyen betegség?

Figyelt kérdés

Napok óta iszonyú gyenge vagyok, fáradt, fáj a fejem, szédelgek. Ha felmegyek a lépcsőn kifulladok, tisztára ilyen izom gyengeség.

December 28-án délután lettem ilyen, akkor anyám is és a bátyám is pontosan ugyanezekkel a tünetekkel voltak. Gyengeség, fáradtság, kedvtelenség. Másnap egyikünk se kelt ki az ágyból, én már napok óta nem csinálok semmit, semmihez nincs kedvem, fáradt vagyok. este 10-kor elalszom, másnap délután 2-kor ébredek és még képes vagyok 2 órát aludni. Ma is ez volt, most ébredtem, tegnap éjfélkor aludtam el (órám szerint).

Mi ez? vitaminokat szedek, C, D vitamin, oscillococcinum is napi egyharmad tubus már évek óta.

Nem értjük mi ez, ilyen sose volt, orrunk nem folyik, nem köhögünk, háziorvos elhajt minket. (meg úgy általában mindenkit)

2022. jan. 5. 16:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
én 16/f, bátyám 18/f anyám 50/n. bátyám kicsit jobban van, de anyám és én elég rosszul, nagyon fáradtak vagyunk,valahogy mintha nem érne semmit az alvás. emellett gyengék is, lépcsőn kapaszkodik, mert az izmaim nem bírják már.
2022. jan. 5. 16:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szén-monoxid mérgezés nem lehet?

Nem hiszem, hogy bármilyen (vírusos, bakteriális) betegség pont ugyanakkor okozna szinte ugyanolyan tüneteket minden családtagon.

2022. jan. 5. 16:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Ugyan ezek a tüneteim. KB ugyan ezek.
2022. jan. 5. 16:33
 4/16 anonim ***** válasza:
33%
Minek oltattátok be magatokat?
2022. jan. 5. 16:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem oltottam be magam mégis ezek a tüneteim.
2022. jan. 5. 16:51
 6/16 anonim ***** válasza:
24%

A kór neve: tél.

Az év legsötétebb heteit éljük.

És még esős is az idő.

De lehet elektroszmog is, épült melletted villanyvezeték vagy mobilantenna, stb.

Egyébként kozmikus történések is vannak, a Föld magnetoszférája összeomlóban van, de nagyon durván.

2022. jan. 5. 16:52
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
D-vitamint kell bevenni: 4000Ne, plusz 200mg szerves kötésű magnézium és max 5000Ne A-vitamin a felszívódáshoz,
2022. jan. 5. 16:54
 8/16 A kérdező kommentje:

2: aznap nem voltunk otthon, elmentünk rokonokhoz, miután hazaértünk akkor lettünk ilyenek.

3: ha tudsz megoldást vagy valamit kérlek jelezd :

4: te miért vagy internet közelében? veszélyes lehet számodra!! egyébként az összes ismerősöm aki be van oltva semmilyen tünetet nem produkál :)

5: hagyjad, bármit képesek kitalálni a pillanatnyi figyelemért.

6: mint írtam ilyen sosem volt még velünk, voltunk influenzásak, voltunk tüdőgyuszisak is, de semmi. azok meg se kottyantak, egy hét betegeskedés és egészségesebbek voltunk, mint valaha.

7: írtam, hogy D vitamin minden nap megvan :)

2022. jan. 5. 17:47
 9/16 A kérdező kommentje:
2: ja, még valami. Nálunk nincsen gáz bekötve, és azoknál a rokonoknál sincs akiknél voltunk. Nálunk elektromos fűtés van, nincs károsanyag kibocsátása a házainknak (kivéve a lefolyó víz és a szemét).
2022. jan. 5. 17:49
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Hiába szeded a D-vitamint, annak is megvan a titka, hogy hogyan kell, nem csak fogom magam és beszaladok a közértbe egy D- vitaminért: [link]
2022. jan. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!