Mi van velem? Ez milyen betegség?
Napok óta iszonyú gyenge vagyok, fáradt, fáj a fejem, szédelgek. Ha felmegyek a lépcsőn kifulladok, tisztára ilyen izom gyengeség.
December 28-án délután lettem ilyen, akkor anyám is és a bátyám is pontosan ugyanezekkel a tünetekkel voltak. Gyengeség, fáradtság, kedvtelenség. Másnap egyikünk se kelt ki az ágyból, én már napok óta nem csinálok semmit, semmihez nincs kedvem, fáradt vagyok. este 10-kor elalszom, másnap délután 2-kor ébredek és még képes vagyok 2 órát aludni. Ma is ez volt, most ébredtem, tegnap éjfélkor aludtam el (órám szerint).
Mi ez? vitaminokat szedek, C, D vitamin, oscillococcinum is napi egyharmad tubus már évek óta.
Nem értjük mi ez, ilyen sose volt, orrunk nem folyik, nem köhögünk, háziorvos elhajt minket. (meg úgy általában mindenkit)
Szén-monoxid mérgezés nem lehet?
Nem hiszem, hogy bármilyen (vírusos, bakteriális) betegség pont ugyanakkor okozna szinte ugyanolyan tüneteket minden családtagon.
A kór neve: tél.
Az év legsötétebb heteit éljük.
És még esős is az idő.
De lehet elektroszmog is, épült melletted villanyvezeték vagy mobilantenna, stb.
Egyébként kozmikus történések is vannak, a Föld magnetoszférája összeomlóban van, de nagyon durván.
2: aznap nem voltunk otthon, elmentünk rokonokhoz, miután hazaértünk akkor lettünk ilyenek.
3: ha tudsz megoldást vagy valamit kérlek jelezd :
4: te miért vagy internet közelében? veszélyes lehet számodra!! egyébként az összes ismerősöm aki be van oltva semmilyen tünetet nem produkál :)
5: hagyjad, bármit képesek kitalálni a pillanatnyi figyelemért.
6: mint írtam ilyen sosem volt még velünk, voltunk influenzásak, voltunk tüdőgyuszisak is, de semmi. azok meg se kottyantak, egy hét betegeskedés és egészségesebbek voltunk, mint valaha.
7: írtam, hogy D vitamin minden nap megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!