Úgy érzem kényszer betegségem van, egy villanykapcsolót mindig kétszer kapcsolok le mert ha nem így teszek feszültnek érzem magam. Milyen betegségem lehet szerintetek ?
Mikor fogat mosok akkor kétszer tekerem rá a tubusra a kupakot.
A számítógépházamat 10 percenként mozgatom mert úgy érzem nem áll egyenesen.
Történtek traumák velem ugyanis egy nyári diákmunkán voltam ahol leveleket kellet költöztetni és egy hatalmas kocsin leborítottam vagy 200 iratot és ki is rúgtak másnapra, ez nagyon megviselte a lelkem világát.
hipochonder. Én is az vagyok....: csak akkor hagyom el a lakást ha le FÉYNKÉPEZTEM, hogy ki van húzva a sütő, a ventillátor, a hűtő ajtó csukva és a bejárati ajtó bezárva.
Ha nem fényképezem le 3x megyek vissza a lakásba átnézni mindent. Agyba tudom, hogy rendben van, de ahogy elhagyom a lakást rám tőr a kétely és bebeszélem, hogy nem húztam ki közbe meg tudom, hogy igen.
Megválaszoltad: kényszerbetegség.
Ha a cipőket mértani pontossággal teszed le és mindig igazítasz rajta, mert nem elég jó ...
Ha a villanykapcsolót többször is ellenőrzöd, hogy jól lekapcsoltad-e ...
Ha a bejárati ajtóhoz többször visszamész, hogy leellenőrizd, hogy tényleg bezártad-e ...
Ha kényszeresen átléped az aszfalt repedéseit ...
Ja, hogy ezek is felmerültek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!