Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetek a "10 perces" düh...

Mit tehetek a "10 perces" düh ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon hirtelenharagú vagyok, és pillanatok alatt felszökik a vérnyomásom, és felforr az agyvizem, ha valaki felbosszant, vagy, ha valami rosszul sikerül. Nyűgös leszek, utálok mindent és nagyon szörnyű érzés uralkodik el rajtam....Ezt az érzést nem tudom csak úgy kidobni az ablakon...egészen 10 percig.

10 perc után kutya bajom, röhögök az egészen. De az a 10 perc az horror. Legszívesebben visszamennék az illetőhöz, felpofoznám vagy beleüvöltenék a képébe vagy akármi. Nem bírok magammal, és általában egy gyors bőgéssel vagy örjöngéssel adom ki magamból a düht. Sz*r annak, aki ilyenkor a közelemben van. De ez csak 10 perc.

Mégis mit tudnék ezellen tenni? Megőrülök ettől.

Mással is előfordul?

18/L júliusi születéssel.... (ha számít)

2010. szept. 7. 13:30
 1/7 Kriszti83 ***** válasza:
Próbálj higgadt maradni, vegyél nagy levegőt, tartsd bent, közben számolj el magadban 5-ig. Gondolj arra, nem érdemes magad felhúznod semmiségeken!
2010. szept. 7. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem találj valakit akiben teljesen megbízol hogy meg fog hallgatni, és együtt utálhatjátok a dolgot vagy illetöt, és aki nem neveti ki a problémádat. Amíg azzal vagy lefoglalva hogy elmondhatod valakinek ami feldühített, sokkal könnyebb elviselni ezt a 10 percet! Én 18 éves srác vagyok és az a tipus aki csak az élet habos oldalára nyitott, figyelmen kivül hagyja a rossz dolgokat, de előfordult már hogy valami nagyon durván felb..ta az agyam és ilyenkor csak ez segít nekem, remélem neked is fog :)
2010. szept. 7. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolja arra, hogy a másik is ember, és attól, hogy te idegbeteg vagy, ő nem köteles ezt elviselni tőled, nem is hibás, nem is érdemli mg, hogy vele balhézz.
2010. szept. 7. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, a "leghatásosabb" az ha fel sem húzod magad. Mindig legyen benned,hogy amikor dühös leszel, az rossz a környezetednek, feleslegesen megbánthatsz másokat,de a legrosszabb,hogy magaddal tolsz ki elsősorban. Akire mérges vagy az bezzeg nem érzi ilyen carul magát az esettől, ugye? Próbálj meg kicsit higgadtabb lenni, elég ha akkor borul a bili amikor tényleg nincs más lehetőséged. Plusz a is segíthet ha rendszeresen eljársz mondjuk sportolni. Egy kimerítő edzés pl harcművészet oktatáson tutira lecsillapít. Vagy jógázz. De engem az pl felbosszantott. Olyan nyugis.
2010. szept. 7. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
risperidol injekciózva
2010. szept. 7. 20:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tanácsokat! :) Én is egyre jobban törekszem arra, hogy az élet habos oldalára legyek nyitott, mert élvezni kell ezt az egy szem életet, amit kaptunk. :P :) Köszi mindenkinek mégegyszer! Mindenkinek zöld kéz ment, igazatok van! :) Jó éjszakát!
2010. szept. 7. 22:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsót azért nem vállalom be...(miért a legdrágábbat ajánlottad? :D:D) na sziasztok! :)
2010. szept. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!