Van amikor tényleg nincs miért élni?
Sajnos egyedül maradtam. Kapcsolatom tönkrement, családomat nem érdeklem. Barátaim akik normálisak voltak azok babáznak szóval kiszorultam.
Idén lesz az első olyan karácsonyom, hogy itthon leszek egyedül. Bár annyira nem is ez érdekel hanem a háttere, hogy ennyire rossz a családi viszony, hogy inkább ezt választom.
Munkanêlküliségem miatt sok lett az adósságom, próbáltam belőle kijönni, de már egyszerűen nem megy. Szolgáltató a telefonom kikapcsolta. Nem akarom megvárni mit kapcsolnak ki legközelebb.
Már úgy érzem ez végleges ha elmegyek senkinek még csak fel sem tűnik.
Én úgy gondolom, hogy a karma mindenki azt kapja amit megérdemel. Én ezt érdemlem. Semmi keresnivalóm itt.
Próbáltam segélyszervezeteket keresni hiába.
Fizikálisan sem vagyok a toppon, a fájdalom a fizikai , a lelki hogy csak nyomorgok. Nem élek csak létezem...
Kedves Kérdező!
Szomorúan olvasom, amit írtál, de tudnod kell, hogy nagyon sok ember van, aki szeret téged. Lehet az élet nagyon szörnyű, lehet, hogy úgy érzed, hogy mindennek vége, de ez nincs így.
Tudnod kell, hogy mindig van visszaút, és tele van a világ segítőkész emberekkel. Hiába érzed úgy, hogy nem törődnek veled, fontos vagy másoknak, és nagyon szomorúak lennének, ha úgy döntenél, hogy átmész a túlvilágra.
Ha tényleg odajutottál, hogy eerősen fontolgatod, csak egy kérésem hadd legyen: próbáld meg valahogyan felhívni ezt a számot: 116-123
Ez egy lelkisegély-vonal, akik segíteni fognak neked.
Nem tudom, mennyire hiszel abban, hogy van Isten, de azzal is tisztában kell lenned, hogy Ő nagyon szeret téged, nem érdekli, hogy mit csináltál, mit mondtál, Ő akkor is nagyon szeret.
Lehet, hogy az életed most nagyon rosszul alakul, de Ő ott van melletted, és vigyáz rád, segít, akkor is, ha nem érzed. Próbálj meg beszélni az Istennel. Nem kellenek nagy imák, és szavak, csak kérd, hogy segítsen neked, adjon útmutatást, jöjjön be az életedbe, és mutassa meg a jó irányt.
Ha bármikor szeretnél beszélni, írj, és igyekszem rögtön válaszolni.
Próbáltam imákkal nem ment. Mindenki elfelejtett mintha nem is léteznék.
Tehát ígyis úgyis meghaltam mások számára csak épp fizikailag még nem...
Rosszul hiszed, fontos vagy. Nélküled nem lenne az a világ, ami most van. Gondold végig, ogy amit tettél születésed kezdete óta, azzal mennyivel jobb hely lett a világ. Nagy űrt hagynál, ha elmennél.
Az öngyilkosság sosem megoldás, csak egy menekülés a problémák elől. Talpra kell állnod. Sosem szégyen segítséget kérni, akkor meg végképp nem, ha szükséged van rá. Kérj segítséget, és nézz szembe a problémákkal, szépen haladj , és oldd meg egyiket a másik után.
A problémák el fognak tűnni, és boldog leszel. Azt pedig nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy hány embernek fogsz hiányozni, és hányan fognak sírni. Ne bántsd meg őket! Nézz szembe a problémákkal, kérj segítséget (fogsz kapni, nagyon sok kedves ember van), és vess véget ennek az időszaknak.
Helyre fogsz jönni, és nagyon szép és hosszú élet vár rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!