Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy az éjszaka...

Miért van az, hogy az éjszaka közepén egy adott időpontban mindig ki kell mennem Wc-re?

Figyelt kérdés

Az utóbbi egy hónapban nem, de most minden este újra ki kell mennem Wc-re az este közepén, és nem értem hogy miért. Ez kb a nyári gyakorlat után kezdődött, amikor hajnali négykor kellett egy hónapon keresztül felkelnem, hogy beérjek a műszak kezdetére.

Az utóbbi egy hónapban szerencsére valamiért nem, de hétfő óta megint így van ez. Az éjszaka egy adott időpontjában hirtelen felébredek, és mindig ki kell mennem wc-re, mert addig nem tudok visszaaludni. Ha pedig végeztem a dolgommal, nehezen tudok elaludni újra. Két hónapja szokásosan 2:45 körül keltem fel mindig, de ez aztán elhúzódott 4 körülire. Hétvégente ez a probléma valamiért nem szokott fennálni.

Mit tegyek? Már nagyon idegesítő az, hogy bármikor fekszem le, nem tudom magam kialudni. Lefekvés előtt mindig ugyanannyi vizet iszok, de ha nem iszok semennyit akkor is ez van. Régen, gyakorlat előtt sohasem fordult elő ilyesmi. Nyaralás alatt sem volt ez a probléma, pedig az gyakorlat után volt rögtön. Azelőtt minden éjszakát átaludtam egyetlen felkelés nélkül. Most mi okozza ezt?

#alvás #probléma #ébredés #Alcásprobléma
2021. dec. 15. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
És ki is mész?
2021. dec. 15. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen
2021. dec. 15. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
35%

Mert erre az időre telik meg a húgyhólyagod .

Idősödsz,gyengülnek a húgy hólyag ízmai.

2021. dec. 15. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

Ha kevesebbet iszol lefekvés előtt, nem kell majd hugyozni.

De amúgy meg kimész sötétben, utána alszol tovább, akkor mi van?

2021. dec. 15. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Az vele a gondd, hogy nem tudok sokszor visszaaludni, és még így is elvesz egy csomót az amúgy se sok alvási időmből.

1-es, 18 évesen a hugyhólyag izmok már ennyire el lennének fáradva? Kötve hiszem..

2021. dec. 17. 07:02
 6/6 anonim ***** válasza:
25%
Kedves kérdező, mielőtt még visszafeküdnél, csinálj valamit egy-két óráig, például takarítás, mosogatás.
2021. dec. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!