SOS! Úgy érzem, mintha fuldokloznák, mintha valami nyomná a torkomat, de mély levegőt tudok venni. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon gyakran előfordul, hogy a semmiből rám jön az az érzés a torkomban, mintha nem kapnék levegőt, fújt. De mély levegőt tudok venni. Aztán úgy éreztem, mintha zsibbadna a mellkasom, a szívemnél. Hátam is fáj már 1 hete.
Ugye nem lehet semmilyen daganat a háttérben?
Nagyon félek.
Kérlek segítsetek !!!
2021. dec. 12. 12:25
1/9 anonim válasza:
'' ugye nem lehet semmi daganat? '' de lehet. De nem valószínű. Ez olyan mint pl 10000 emberből 9999-nek nem agydaganat miatt fáj a feje. Mindenképpen menj el orvoshoz.
2/9 anonim válasza:
Tüdőgyógyász. Asztma nem lehet? Vagy valamilyen allergia, bár ilyenkor gondolom semmi sem virágzik...
3/9 A kérdező kommentje:
Allergiás vagyok, de szedek tablettát egész évben. Micsoda, hogy agydaganat? Nagyon félek.
2021. dec. 12. 12:31
4/9 anonim válasza:
Nem agydaganat. Ez csak egy példa volt hogy ha pl 10000 embernek fáj a feje abból 9999 nem agydaganat. Ugyan ez van veled is valszínüleg nem daganat de menj el orvoshoz.
5/9 anonim válasza:
Félj nyugodtan, de hívd fel a mentőket, azok telefonon is tudnak tanácsot adni! Én is felhívtam már többször őket anélkül, hogy kihívtam volna őket.
6/9 anonim válasza:
"Micsoda, hogy agydaganat? Nagyon félek."
Ha ennyit értettél meg az 1-es válaszából, akkor agydaganatod tuti nincs, mert ahhoz alapfeltétel az agy megléte...
Hipochondria lesz ez, esetleg pánikbetegség.
"De mély levegőt tudok venni."
Akkor lélegezz mélyeket...
7/9 anonim válasza:
Ez valószínűleg pánikroham.
De mondd el egy orvosnak is, mert ilyenkor általában kivizsgálnak, hogy tényleg nincs e szervi tüneted.
8/9 anonim válasza:
talán koronavírus! Menj el PCR tesztre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!