Mennyi idő közönként érdemes munkahelyet valtani (Burnout-szindróma, oltás)?
Figyelt kérdés
A kiégés érdekében kérdem. Egy ideje már furán érzem magam. Hat éve dolgozom a jelenlegi munkahelyem Van esetleg köze az oltásnak ehez? Az mostanában vettem fell azota olyan mintha a nappalok és ejszakák aktiv időszakai kezdenének helyet cserélni.2021. dec. 4. 20:35
1/8 anonim válasza:
Nincs ilyen! Mért lenne mindenki számára egységes, minden körülményt megkerülő évszám? Ha furán érzed magad a munkahelyeden, beszéld át valakivel vagy menj coach-hoz. Az oltás nem okoz bioritmus felborulást.
2/8 anonim válasza:
2-3 évnél tovább ugyanabban a pozícióban nem érdemes dolgozni. De ha magasabb pozícióba is kerülsz 5 év max egy helyen.
3/8 anonim válasza:
Én már 25 éve ugyanott dolgozom. Eszem ágában sincs mindent újra kiépíteni, kitapasztalni, újra ismerősöket gyűjtögetni, az utazást újra megszervezni, fizetésért alkudozni, továbbképzésekre járni miegymás. Mi a jó ebben mégis?
4/8 anonim válasza:
Ez egyén és munkafüggő. Van aki évente vált, és ez jó neki. Van, aki 40 évet lenyom egy helyen. És a kettő között végtelen átmenet lehetséges.
5/8 anonim válasza:
3
Vannak olyanok akik nem nincstelen minimálbéresként akarnak nyugdíjba menni. Tudomhibetetlen de sok embert érdekelaz hogy haladjon valamerre a karrierje meg nem ugyanazt akarja 45 évig csinálni.
7/8 anonim válasza:
5.
Ki kell ábrándítsalak, messze nem minimálbért keresek. És egyébként sem az anyagiak körül forog a kérdés, a kiégésről van szó.
8/8 anonim válasza:
Magamon azt érzem, hogy nagyon max 4 év. Én sajnos tovább húztam, bár felmondtam volna egy éve. Bár lehetnek olyan jó helyek, ahol érdemes maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!