Rössz közérzet, jó vérnyomás?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul vagyok ma, ilyen többször volt már, hogy pár napig szorít a fejem, a tarkómnál, picit mintha derealizációm lenne, memóriazavar, meg ilyenek. Nagyon-nagyon félek az orvostól, mindentől, ma elmentem megméretni és 121/68 lett. Pulzus 116, mert pánikrohamot kaptam, úgy éreztem nem kapok levegőt, levert a víz.. Nekem akkor az a gyanúm, hogy alacsony lenne a vérnyomásom? Mert ez a 121 már a stressz miatt megemelkedhetett vérnyomás lehet nem? Olvastam, hogyha valakinek 130 a nyugalmi vérnyomása, de fehér köpeny szindróma miatt lehet akár 160 is. Megfelelő lehet-e a gyanúm? Nekem nem is szimpla fehér köpeny szindrómám van, hanem még annak is szerintem a legdúrvábbja :D2020. aug. 12. 13:10
1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként maga a vérnyomásméréstől félnék, ha lenne otthon akkor is félnék, a magas eredménytől rettegek.
2020. aug. 12. 13:10
2/8 A kérdező kommentje:
Ja és a fejfájás inkább homloknál van nem tarkó, elírtam.
2020. aug. 12. 13:10
3/8 anonim válasza:
Alacsony vérnyomás is okoz rosszullétet és fejfájást, iszol elég vizet?
Otthoni mérést egy idő után meg lehet szokni, eleinte én is féltem, de amióta rendszeresen mérem, megszoktam.
4/8 anonim válasza:
Első blikkre nekem is a dehidratáltság ugrott be.
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat iszok pont ezért, 2-3 litert megiszok naponta. Erre figyelek. De azért köszi
2020. aug. 13. 15:30
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a szorongástól van nekem..
2020. aug. 13. 15:31
7/8 anonim válasza:
Szia! En nekem az atlag vernyomasom 100/60 volt mar 90/60~ is. En akkor vagyok rosszul ha feljebb megy. Igazából igy is rosszul vagyok eleg sokszor, jelenleg arra panaszkodom hogy panikroham szerusegeket produkalok. Sajnos a szivemre is elkezdtem panaszkodni mar 2 eve lassan.. Rettentoen Migrenes vagyok. Ma megyek orvoshoz és kerek beutalot kardiologushoz mert felek leall a szivem. Most is felriadtam es csak stresszelek a hulyesegeken.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem is ez van. Migrén, és szív dolog. Nem tudom, hogy beképzelem-e, de mintha kattogna a szívem.
2020. szept. 25. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!