Hogyan épüljek fel covid után?
20 napot voltam karanténaban.
Nem voltam nagyon rosszul de mégis csak gyenge voltam , párszor elájultam, szédültem. Így 20 napon keresztül feküdtem, pihentem.
Most viszont elindulhat az élet, mehetek iskolába, edzésekre.
Viszont kicsit félek, hogyha ennyi ideig feküdtem hogy fogom bírni a hirtelen már a tömegközlekedést, edzést/tesit. Esetleg ha más is volt ilyen helyzetbe, tudna adni pár tippet hogy hogyan lehetne ujra vissza lepni a rendes kerekvagasba?
Ez mégis milyen kérdés? Nem értem.
20 nap nem sok. Felszállsz a buszra és kész. Meg elmész edzeni. Nem is értem mit hiszel. Elfelejtettél járni vagy mi. Istenem.
1-es te se feüdtél mée 3 hétigf egy folytában.. iylenkor elgyengül az ember, főleg ha beteg s volt
Amúgy kérdező fokozatosan kell hozzászoktatni magad
1es inkább hallgattál volna...
Fokozatosan szoktasd magad a, terheleshez, edzeni egyáltalán nem tanácsos, nekem olimpiai bajnok öttusázó baratom tavaly kapta el de azóta sem tud már annyit futni és rengeteget van legszomja, pedig gondolatod ő mennyire edzett.
Kedves 1es!
Mint mondtam többször összeestem, illetve ha hirtelen megfordulok/felállok megszédülök. Ezért félek egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!