Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan épüljek fel covid után?

Hogyan épüljek fel covid után?

Figyelt kérdés

20 napot voltam karanténaban.

Nem voltam nagyon rosszul de mégis csak gyenge voltam , párszor elájultam, szédültem. Így 20 napon keresztül feküdtem, pihentem.

Most viszont elindulhat az élet, mehetek iskolába, edzésekre.

Viszont kicsit félek, hogyha ennyi ideig feküdtem hogy fogom bírni a hirtelen már a tömegközlekedést, edzést/tesit. Esetleg ha más is volt ilyen helyzetbe, tudna adni pár tippet hogy hogyan lehetne ujra vissza lepni a rendes kerekvagasba?

2021. nov. 4. 09:56
 1/9 anonim ***** válasza:
33%

Ez mégis milyen kérdés? Nem értem.

20 nap nem sok. Felszállsz a buszra és kész. Meg elmész edzeni. Nem is értem mit hiszel. Elfelejtettél járni vagy mi. Istenem.

2021. nov. 4. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

1-es te se feüdtél mée 3 hétigf egy folytában.. iylenkor elgyengül az ember, főleg ha beteg s volt

Amúgy kérdező fokozatosan kell hozzászoktatni magad

2021. nov. 4. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

1es inkább hallgattál volna...

Fokozatosan szoktasd magad a, terheleshez, edzeni egyáltalán nem tanácsos, nekem olimpiai bajnok öttusázó baratom tavaly kapta el de azóta sem tud már annyit futni és rengeteget van legszomja, pedig gondolatod ő mennyire edzett.

2021. nov. 4. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Lassan próbáld magad visszaszoktatni úgy
2021. nov. 4. 10:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves 1es!

Mint mondtam többször összeestem, illetve ha hirtelen megfordulok/felállok megszédülök. Ezért félek egy kicsit

2021. nov. 4. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Tudnám ki az az idióta aki lepontozza a normális válaszokat, az ilyen menjen covid után egyből futni, sulyzozni, bulizni azt egye meg amit főzött.
2021. nov. 4. 10:27
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Kedves kérdező, érdemes esetleg orvossal beszélni, vannak már ilyen post covid rendelesek is, biztos tudnak segíteni de mindenképpen óvatosan ha ajulgattal.
2021. nov. 4. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Egyelőre elég lesz a bejárás is, tesiből kérhetsz egy időre felmentést az iskolaorvostól, vagy a háziorvosodtól, edzést még hanyagold, fokozatosan térj vissza a megszokott ritmusodra.
2021. nov. 4. 10:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom! En felpontoztam mindenkit
2021. nov. 4. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!