Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy "épüljek" fel? Többi lent

Hogy "épüljek" fel? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval mostanában elég depis vagyok, persze nem egyfolytában de minden bajom van, főleg a sulival, mert félek h elrontja a egyetemi esélyeimet, de változtatni már késő, és ezen rágódom sokat, persze már tök fölösleges. Aztán még egy csomó több kisebb bajom van, a sportolást is kevésbé űzöm annyira pesszimista lettem, de nem tudom ezt rendezni magamban, legalábbis egyedül nem. Nem tudtok vmi biztatót, vagy tanácsot adni?
2012. nov. 13. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:

A fő kérdés hogy tulajdonképpen miért is vagy depis? Nem tanultál eleget eddig így most valószínű h nem vesznek fel sehova? Még nem késő tanulni az érettségi még odébb van pár hónappal :) Ne csüggedj emiatt, a továbbtanuláshoz nem az évközben nyújtott eredményed számít, hanem az érettségid.

De próbálj ki valami újat, lógj a suliból egy hetet és pihend ki magad. Lehet hogy csak azért lettél depis és pesszimista mert eleged van már a suliból és unsz minden magad körül úgy ahogy van! Velem is volt már. Szerencsére szakmán voltam már, én kiiratkoztam a suliból a vizsgák előtt 2héttel és eltűntem egy egész nyárra apukámhoz. Nem csináltam semmit csak gondolkodtam totál egyedül :) És segített mert visszanyertem a pozítív énemet :) Persze így suli nuku de találtam más értelmet az életemnek :)

Sztem lógj egy hetet ne találkozz senkivel és csinálj vmi újat. Ha van olyan hely ahová eltűnhetsz..tedd meg :)

2012. nov. 14. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
írhatsz privit is szívesen segítek :)
2012. nov. 14. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
o nagyon szépen köszönöm, csak az a baj hogy én nem tudok eltűnni sehova
2012. nov. 17. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!