Hogy "épüljek" fel? Többi lent
A fő kérdés hogy tulajdonképpen miért is vagy depis? Nem tanultál eleget eddig így most valószínű h nem vesznek fel sehova? Még nem késő tanulni az érettségi még odébb van pár hónappal :) Ne csüggedj emiatt, a továbbtanuláshoz nem az évközben nyújtott eredményed számít, hanem az érettségid.
De próbálj ki valami újat, lógj a suliból egy hetet és pihend ki magad. Lehet hogy csak azért lettél depis és pesszimista mert eleged van már a suliból és unsz minden magad körül úgy ahogy van! Velem is volt már. Szerencsére szakmán voltam már, én kiiratkoztam a suliból a vizsgák előtt 2héttel és eltűntem egy egész nyárra apukámhoz. Nem csináltam semmit csak gondolkodtam totál egyedül :) És segített mert visszanyertem a pozítív énemet :) Persze így suli nuku de találtam más értelmet az életemnek :)
Sztem lógj egy hetet ne találkozz senkivel és csinálj vmi újat. Ha van olyan hely ahová eltűnhetsz..tedd meg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!