Lecserélitek a teljes ruházatot másnap?
Figyelt kérdés
Amikor este észreveszitek hogy egy picit " féknyomas" lett a fehérneműtök, halványan. A fehérnemű csere alap, de azt a ruhát is lecserélitek amiben voltatok emiatt egész nap?2021. nov. 3. 07:41
2/8 anonim válasza:
Szerintem az alap, hogy
1) nincs “féknyom” a fehérneműn
2) napi szinten fehérneműt cserél az ember minden “baleset” nélkül
3) naponta zoknit, fehérneműt, inget, pólót cserél az ember…minimum
3/8 Metionin válasza:
A fehérneműs dologtól eltekintve van, hogy a farmert és a pulóvert nem cserélem le naponta, csak ha láthatóan koszos lett vagy beleizzadtam, vagy ha tényleg egész nap rajtam volt, ami ritka. Fehérneműt "féknyomtól" függetlenül, zoknit, pólót, harisnyát stb. igen.
4/8 A kérdező kommentje:
De amikor mondjuk nem koszos amúgy a többi ruha, és csak azért mert az alsód feknyomas lett,lecseréled e a többit is?
2021. nov. 3. 13:54
5/8 anonim válasza:
A kettő független egymástól. Egyrészt: alsót, zoknit, pólót minden nap tisztát húzok. Pulóver, nadrág attól függ, mennyire tiszta, illetve hova megyek.
Tehát pulóvert nem azért cserélek, mert az alsót le kellett cserélni. Nem is igazán értem ezt a gondolatmenetet, már bocs.
6/8 A kérdező kommentje:
De hogy abból az okból lecserélitek e a többi ruhát is MERT az alsó féknyomas lett?
2021. nov. 3. 16:34
7/8 anonim válasza:
#7: Ezt értem, ezért is írtam, hogy független töle. Nem fogok pulóvert cserélni csak azért, mert alsót cseréltem. De ugyanígy: ha este hatkor észrevenném, hogy féknyomos (sosem az, rendesen törlöm), akkor sem cserélném le azonnal, csak este fürdés után.
8/8 Metionin válasza:
4. Sosem féknyomos, de vegyünk más esetet amikor koszos lesz az alsó, pl. véres lesz napközben. Ha a nadrágnak nem lett baja, értelemszerűen visszaveszem alsó cseréje után. A pólót stb. meg le se veszem a cseréhez, minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!