Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Másnap milyen tünetei voltak...

Másnap milyen tünetei voltak korona vírusosként?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan elkapták a környezetemben, de mindenkinek kb csak nagyon enyhe tünetei voltak
2021. febr. 17. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmi sem volt. Kicsit sűrűbben mentem ki nagydologra, bocs. Ennyi.
2021. febr. 17. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
enyhe,esetleg közepes súlyosságú tünetnek gondolom ami nekem volt. Lázam volt vagy 5 napig, olyan érzetem volt,mintha valaki ülne a mellkasomon. De nekem a súlyosabb tünet inkább az volt,hogy 5 napig jóformán csak retyóra tudtam kimenni. Semmi energiám sem volt. Inluenzával még simán tudok melózni de coviddal szerintem max fél órát töltöttem per nap az ágyon kívül. Összességében még így is enyhének tartom a tüneteket. Nem sokkal volt durvább mint egy átlag influenza.
2021. febr. 17. 15:09
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es mennyi idős vagy? Tudod kitől kaphattad el?
2021. febr. 17. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
39 éves. Tudom kitől kaptam el, meg azt is hogy akitől én elkaptam az kitől kapta el. Nekik 1-2 napos enyhe tüneteik voltak.
2021. febr. 17. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Mérges voltál rá?
2021. febr. 17. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
nem. igazából ha elpatkoltam volna sem lettem volna mérges rá. értelmetlen lenne. Akitől elkaptam az pl. nem is volt tisztában vele,hogy covid -os.
2021. febr. 17. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Én munkatársamtól kaptam el, és én sem vagyok rá mérges
2021. febr. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!