Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Másnap ellen jó tipp?

Másnap ellen jó tipp?

Figyelt kérdés

Vlmi jó praktika?

Valaki másnapos innen jelenleg?

Már lezuhanyoztam, 2 liter vizet magamba pumpáltam , ettem kiadósan de még mindig lüktet a fejem és ég a gyomrom

Félek hogy ejjel aludni se bírok tőle.

2020. aug. 2. 12:35
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Megelőzés a legfontosabb. Minden elfogyasztott pia mellé + 1 pohár víz, lefekvéskor egy multivitamin pezsgőtabletta.
2020. aug. 2. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat ez tegnap este elmaradt..
2020. aug. 2. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Főtt krumpli
2020. aug. 2. 12:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Dupla annyi vizet iszol, mint amennyi piát. Az ittas állapotot is enyhíteni lehet pl. Azzal, ha lassan, csak 'elszopogatod' amit iszol.
2020. aug. 2. 12:59
 5/9 savanyújóska ***** válasza:
Utólag már nehéz, tünetileg lehet kezelni, fejfájásra gyógyszer, gyomorégéssre 1-2 tj szódabikarbóna 2 deci vízben (ha eleget kevered, átlátszóra oldódik), ettől büfögni fogsz, de jobb lesz. Illetve amennyi vizet csak tudsz inni, anélkül, hogy rosszul legyél. Ami nekem előtte bejött, az a már említett igyál vizet mellé, illetve lefekvés előtt egy órát még valahogy bírj ki ébren, hogy csal iszonyú almos legyél, és ne részeg. (Ehhez némi fejfájás jár, de cserébe másnap a szervezeted meghálálja, hogy nem alvás közben kellett ezt is megcsinálnia.)
2020. aug. 2. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Igazából amiket csináltál berúgás előtt kellett volna, a kiadós evés nem biztos hogy jót tesz. Feküdj le és pihenj.
2020. aug. 2. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudtál enni és inni, akkor nem is vagy igazából másnapos.
2020. aug. 2. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Sosem értettem, hogy aki részegségig iszik, mi a lópénisznek panaszkodik utána másnap? Talán muszáj volt?
2020. aug. 2. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Szénsavas üdítő, sokat kell böfögni.
2020. aug. 3. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!