Egésznap nem ettem semmit a stressztol, masnap reggel hanyassal inditottam a napot... mitol lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon stresszes napom volt, a baratommal majdnem szakitottunk, nagy veszekedes volt, ezert egesz nap nem tudtam enni egy falatot sem, inni sem ittam. Masnap reggel iszonyat gyengenek ereztem magam, ettem egy par darab kekszet, fel ora mulva kihanytam az egeszet, pedig nem vagyok egy hanyos fajta, utoljara 4-5eve hanyhattam... :( normalis ez? Mitol lehet?2020. júl. 3. 22:48
1/1 anonim válasza:
Ahogs leírtad, azért hánytál, mert nem ettél semmit, üres volt a gyomrod, pontosabban csak savval volt teli, az okozta ezt+az ideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!