Mitől van gyomoridegem? Nem először mentem évnyitóra, mit tegyek ellene?
Reggel úgy ébredtem h dübörög a szívem és émelygek, görcsöl a gyomrom. azóta émelygek folyamatosan pedig ma ettem két szelet kalácsot mézzel kora reggel, egy mákos patkót a suliban, egy banánt, ebédre pörit ettem. Most műzliznék ha nem émelyegnék, nem lenne teltségérzetem és nem lennék ideges. Fel vagyok pörögve, hadarok... izgulok de mitől?? segítsetek, hogy múljon el!! :C
L/17
én is ugyanezt éltem át tegnap éjszaka, csak durvábbat. magammal kapcsolatban pánikrohamra gyanakszom, nézz utána picit, rengeteg féle tünete lehet, amiket leírtál, az is beleillik a képbe...én azóta se tudok megnyugodni, de neked hátha sikerül: ha van otthon lenevulaolaj, csepegtess szebkendőre, és szagolgasd picit, vegyél mély levegőket, igyál valamilyen fehér teát, valamelyiket (vagy többet) próbálj meg. picit gondolkozz, vajon lehet-e valami konkrét oka? én speciel szerintem a sulira paráztam rá, ugyanis most jön az érettségi éve, megint 10hónapos bezártság, minden nap korán kelés, szerintem nekem ettől volt.
ha nem múlik el, menj el a háziorvosodhoz, vagy ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!