Pajzsmirigy mütétem volt 4 hónapja, azóta szorongok, izzadok, gyomoridegem van, okozhatja a mütét utáni állapot?
Teljesen kivettéka pajzsmirigyet.Előtte l-thyroxin 50mggyógyszert szedtem,most felemelték 75mg-re.A mütét óta vannak ezek a tüneteim,hirtelen izzadás,szorongás,pár napja állandó gyomorideg(ez gondolom a szorongás miatt lehet).
Egyszerüen nem tudok másra gondolni,a házasságom rendben,van egy gyönyörü kislányom,szóval nincs itthon probléma.Mégis szorongok,feszült vagyok.KOntrolra majd február végén kell menjek.
Okozhatja. Nem kell szedned káliumot? A kolleganőmnek is teljesen kivették a pajzsmirigyét, és hónapokkal késebb derült ki, hogy emiatt kálium hiánya lett, és ez okozott ilyen tüneteket.
Túl müködött a pajzsmirigyed azért szedték ki? Nekem sajnos alulmüködik. Érdekes hogy mindkét esetben l-thyroxint irnak fel. Én már 100-t szedek, de szerintem még ez is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!