Szerintetek igazak a Buteyko szerint megállapított túllégzés tünetei? Linkelek egy könyvet is
Figyelt kérdés
Amit én olvasgattam az interneten, az alak elég validnak tűnik.
Kb harmadánál tartok és nem tudom eldönteni, hogy csak azért hiszek a leírtakban, mert hinni akarok (emberi tulajdonság), vagy tényleg igaz minden amit leír? Mert ezek alapján, sok tünetem egyezik, és tényleg mint csoda módszerről írnak a túllégzés csökkentéséről és a széndioxid növeléséről.
2021. okt. 5. 19:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem igen, újra kutatni kezdték a területet, Amerikában most oxigen advantage néven fut a módszer.
Sportolók is használják teljesítmény növelésre és rekreációs célokból. De különböző anyagcsere zavaroknál is hatékony, illetve inkább azt mondanám, hogy nehéz úgy meggyógyulni, hogy a légzésünk nincs rendben. A metabolikus flexibilitás helyreállításánál kulcsfontosságú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!