Három literes babkonzervet ettem ma, fáj a hasam és folyamatosan szelelek mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a konzerv babot hétvége van ezért gondoltam mulatok, ünneplek eszek picit és vettem három jó nagy babkonzervet a kedvenceimet. A nap folyamán szép lassan megettem őket almapaprikával keltésztás kiflikkel de estére nagyon megfájdult a hasam olyan mintha erőszakkal kinyomnám nagyon kemény a hasam. Folyamatosan három percenként fingok több másodpercig, iszonyatosan büdös már fáj a fejem tőle se aludni se létezni nem vagyok képes már. Félek. Lehet valami bajom? Próbáljam inkább visszatartani? A mentőket túlzás lenne emiatt kihívni?2021. okt. 3. 00:16
11/11 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt egy este megittam 8-10 üveg sört és nem büfögtem tőle. Másnap reggel olyan hasfájásom volt annyira szúrt a hasam a sok gáztól, levegőtől hogy olyan fájdalmam még nem volt. Én is sürgősségire akartam menni mert a bélgáz szét akarta feszíteni az egész hasamat.
Megettem egy zacskó köményt és utána két óráig pukiztam, szellentettem stb.
Ha van otthon köményed egyél rágd össze ha őrült vízbe tedd és idd meg. Segíteni fog remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!