Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Folyamatosan rosszul érzem...

Folyamatosan rosszul érzem magam, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Mostanában folyamatosan rosszul vagyok, leginkább kelés után(többnyire arra kelek, hogy borzasztóan érzem magam). Főleg akkor szokott előfordulni, mikor a barátomnál alszok. Hűvös van bent, klímás lakás, reggel még is elfog a melegségérzet, nem kapok levegőt, és muszáj felkelnem az ágyból, mert vizszíntesen hányingerem van. Mostanában nagyon le is fogytam, és a barátom szerint azért vagyok rosszul, mert nem eszek. Viszont próbálom erőltetni az evést, egy falat se akar lecsúszni, mivel rosszul érzem magam délelőttönként, és félek attól is, hogy nehogy hányjak. Ilyenkor muszáj letusolnom hideg vizzel, nyakamat vizezem gyakran, és kiülök az udvarra, hogy segítsek magamon(általában az udvaron jobban leszek). Amit még észreveszek, hogy a szivem hevesebben dobog( nagyjából 100/percenként, ami szokatlan számomra). Lehet amiatt is, mert nagyon tartok már a rosszulléttől, folyamatosan arra koncentrálok, hogy ne hányjak, és jobban legyek, illetve, hogy ne ájuljak el. Attól is be vagyok parázva, hogy mi van, ha szivinfarktusom van. Ma meg akarták mérni a vérnyomásom otthon, de a szerkezet láttán is rosszullettem, így végül nem mértük le.

Mi lehet a gond? Valakinek volt már ilyesmi? Azt mondta valaki, hogy lehet pánikroham is, de nem vagyok biztos benne. 21/L

2021. aug. 2. 00:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy pánik epizódok és attól-abból kifejlődött szorongás.

3 hónapja én is rosszúl vagyok , szorongok , minden nap. Attól félek megáll a szívem mert alacsony a nyugalmi pulzusom , voltam 5 kardiológusnál , de nem tudok megnyugodni. Én is már rosszúl vagyok a vérnyomás és a pulseoximeter-től is. Nagyon szar.

2021. aug. 2. 00:32
 2/3 anonim ***** válasza:
96%

Feltehetően pajzsmirigy túltengésed leget.

Futás az orvoshoz.

[link]

2021. aug. 2. 00:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy terhes vagy. Ezt egy teszttel kizárhatod.
2021. aug. 2. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!