Miért vagyok folyamatosan fáradt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éve srác vagyok és van egy olyan problémám hogy folyamatosan fáradt vagyok...Mindig alszok eleget és rendszeresen sportolok. De mindig fáradt vagyok..Sokszor az edzéshez sincsen erőm..Főleg a kardióhoz. Általában kondizni szoktam illetve saját testsullyal edzeni.Ezt már vagy 3 hónapja. Most így a nyár alatt nem sikerült diákmunkát talalnom. Szóval nem csinálok sok mindent. De van hogy egész nap bringázok haverokkal szóval nem vagyok lusta szeretek mozogni,sportplni de nagyon sokszor semmi erőm és energiam nincs..Valakivel nem furdult mar ez elő? Vagy valaki tudna valami tanácsot adni?2021. aug. 17. 16:24
1/4 anonim válasza:
Az oké, hogy alszol eleget, de minőségi alvás? Jól alszol, kipihenten ébredsz? Ha nem, akkor ezen kéne javítani. Ha igen, akkor egy csomó ok lehet. Pl. nem megfelelő táplálkozás, kevés folyadékfogyasztás, vas hiány, stressz, alacsony vérnyomás stb. Betegségnek is lehet a következménye, én most csak az általánosabbakat szedtem össze, de ha van más tüneted is, akkor érdemes lehet orvoshoz fordulni vele.
3/4 A kérdező kommentje:
1#hát általában minőséginek érzem de mivel egész nap fáradt vagyok szinte így nem tudom megmondani.Táplálkozásom az edzés miatt megfelelő vízbol 3-4-5 litert szoktam inni azzal sincs gond. Vas hiányom az van viszont illetve a vérnyomásommal is probléma van..De ez miatt fogunk orvoshoz menni .Valószinüleg a vérnyomás áll az egesz mögött.
2#nem és nem is kesz
2021. aug. 17. 23:57
4/4 anonim válasza:
Hogy vagy, mit mondott az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!