Három literes babkonzervet ettem ma, fáj a hasam és folyamatosan szelelek mitévő legyek?
Igyál tejet.. az segít..
Amúgy milyen az élet konyhamalacként?
nem bántom a mentősöket hogy tenném? csak félek emiatt telefonálni.
2 már megbocsáss de mi az hogy konyhamalac? Lehet alergiás vagyok a babra és most jött ki. nem is értem mi történik velem ilyen még nem volt. gondolom te is szeretsz jókat enni
(nem a 2-es vagyok, de azért válaszolok) a jót enni nem egyenlő azzal, hogy egész nap konzerbabbal tömöm magam 100% gluténnal teli pékáruval. Őszintén, szükség volt betolni három nagy konzervet? Én nagyétkű vagyok tényleg, de biztos, hogy egynél megálltam volna, és kerestem volna mást is, ha még megéhezem esetleg. (gyümölcsöt inkább) Ne tartsd vissza a szeleket, tudod, "jobb kint mint bent", de én a helyedben megpróbálnék wc-n trónolni, hideg vizet kortyolgatni, ha ég a gyomrod akkor pedig gyomorégésre valamit beszedni. Emiatt biztos, hogy nem hívnám a mentőket, gondolj arra, hogy ha esetleg tényleg szükséged lenne rá, és nem tudnak időben kimenni, mert egy hasonló esethez hívják őket, utána te lennél a legjobban felháborodva, okkal. Hagyd a mentősöket, van elég dolguk.
Nem akarlak elkeseríteni, de simán lehet, hogy még holnap is fájni fog a gyomorszájad. A megoldás erre diéta, üres teák, a cukor, szénhidrát, glutén elhagyása legalább egy hétre, sót, fűszereket is csak mértékkel. Egyébként nincs bajom a konzervekkel, ritkán tényleg jól is jöhetnek, de így ahogy te csináltad nincs értelme fogyasztani, én nem tudom elhinni, hogy még a harmadik konzerv is jól esett neked. Ha érzed, hogy jóllaktál, akkor ne egyél tovább, ne várd meg a "pukkadásigtelivagyok" érzést, mert csak ennyit érsz el vele.
Nem vagy allergiás, csak 1 heti adagot ettél meg egy nap alatt. Mindezt kelt tésztával.
Ez, evvel jár. A tej talán segíthet, de nincs min csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!