Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi pontosan az alvásparalízis?...

Mi pontosan az alvásparalízis?Kinek volt már és milyen ?

Figyelt kérdés

Hallottam róla egy két dolgot pl hogy látnak valakit. De gondolom ez nem valóság ? Mégis mi pontosan ez?

Esetleg sztorik kinek mi volt? Nagyon kiváncsi vagyok.

Illetve ez mitől van?

2021. szept. 21. 23:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Olyan viszont volt hogy meg tudtam volna mozdulni de nem mertem.. Ausztriába voltunk csajokkal 3-an egy szobában . És hajnalba értünk haza. Aztán egy idő után én befelé voltam fordulva a falnak de nem aludtam csak majdnem. És hallottam hogy 2 különböző horkolás megy a háttérbe. Aztán egyszercsak el kezdett nyikorogni a padló és valami a fülemhez hajolt és el kezdett ilyen mély levegőket venni és ki fújni . Aztán úgy meg ijedtem hogy hasra fordultam. A valami meg hallottam a mély légzéseiből hogy hátrál. Aztán egy pillanat alatt eltűnt .. nagyon ilyeszto volt mai napig nem tudom mi lehetett mert nem mertem oda nézni . Mi lett volna ha nem bírok mozogni
2021. szept. 22. 00:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Bocsi nem csak nyikorgott hanem hallani lehet hogy nyikorogva lépked felém és a 2 lánynak hallottam a különböző horkolását tehát nem ők voltak
2021. szept. 22. 00:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Meg éreztem hogy ott van nem csak hogy levegőket vesz. Hanem hogy tényleg van ott valaki. És ugye mikor elfordultam hasra össze kuporodva el hajolt és el kezdett hátrálni és egy csettintés alatt el tűnt ! És harmonika ajtó volt ami hangos tehát nem mehetett senki ki meg be sem észrevétlenül!

Mert utána már nagy nehezen ki mertem nyitni a szemem és oda fordulni de nem volt ott senki és a szoba is hirtelen világosabb lett

Ami érdekes pont előtte beszéltünk szellem sztorikról egy vörös hajú nőről meg hasonlók ami igaz történetek. Én meg felelmembe még ijezgettem is a többieket erre azt hiszem a második hajnalba volt ez.

2021. szept. 22. 01:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!