Mi pontosan az alvásparalízis?Kinek volt már és milyen ?
Hallottam róla egy két dolgot pl hogy látnak valakit. De gondolom ez nem valóság ? Mégis mi pontosan ez?
Esetleg sztorik kinek mi volt? Nagyon kiváncsi vagyok.
Illetve ez mitől van?
6-os, nem tud róla a tudomány sokat, igazából csak annyit, amit ide már leírtunk, meg hogy általában (vagyis nem mindig) háton fekve fordul elő, és ha épp stresszesebb vagy egy az időszakban,akkor hajlamosabb vagy rá, mint olyankor, amikor minden harmonikus az életedben.
Ja, meg még annyi, hogy tényleg nagyon ijesztő, de ha épp életedben először tapasztalod, és hallottál már erről a jelenségről, és ráadásul eszedbe is jut abban a pillanatban, akkor állítólag nem pánikolsz.
Nekem még nem volt ilyen, de öcsém kamaszkorában rendszeresen erre panaszkodott, volt úgy, hogy az éjszaka közepén rontott be a szobámba, és mászott be mellém az ágyba, hogy már megint ez volt, és ő annyira parázik. Úgy, hogy én lány vagyok, én voltam 17, ő meg 15, szóval képzelheted, hogy tényleg mennyire félhetett, ha átjött hozzám. Aztán valahol olvastam erről, elmondtam neki, ő is utánaolvasott, aztán utána már nem pánikolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!