Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elhelyezkedtem egy munkahelyen...

Elhelyezkedtem egy munkahelyen. Ez az első rendes állásom, eddig csak diákmunkán voltam. 3 napja dolgozok itt. Néhány dolgot észleltem magamon. Ezek lehetnek a nagy változástól? Így reagálja le a szervezetem?

Figyelt kérdés
Hirtelen 13 órában kezdtem el dolgozni (recepció). Éjszaka azt álmodom, hogy a pulton fekszem és közben beszélnek hozzám az emberek így sokszor felébredek. Ez volt mikor diákmunkában dolgoztam Tescoban, ott meg a polcon feküdtem álmomban. Nem tudtam, hogy alszok vagy nem olyan fura. Mikor középiskolába kezdtem el járni, akkor is volt ilyen. Most székletem 1. nap nem volt. Másnap reggel egy kevés jött, pedig normálisan ettem. Ma is már sikerült elvégeznem a dolgot, az eleje kicsit lágy volt, a végére pedig normális. Ezek a hirtelen újdonságtól lehetnek? El fognak múlni, illetve a székletem is normális lesz? (bár az utóbbit sejtem, hogy igen, mivel már a mait javulásnak látom.

2021. szept. 8. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a hirtelen megterheléstől, azért 13 órát naponta nagyon durva lenyomni. Vagy rosszul értettem, és heti 13 órázol?
2021. szept. 8. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Napközben többször igyál folyadékot, különben besűrűsödik a béltartalom és utólag nem lágyul vissza. A vesék normális működéséhez is rendszeres folyadék pótlás szükséges. A 13 óra munka egyhuzamban kissé sok, nem fogod tudni kipihenni magad.
2021. szept. 8. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A szervezet ki van használva , mindent ekeget . Ha sok a szeklet akkor sok az emeszthetetlen . Ha kevés akkor hasznos az étel vagy tul van hajtva a test . Száraz bőr sárga vizelet lilás szem repedt ajkak migrén is baj , kiszáradás jelei .
2021. szept. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!