Mitől fájhat ennyire a hátam?
Figyelt kérdés
kb 2 órája kezdett el nagyon fájni,hirtelen jött a fájdalom és azóta ha levegőt veszek akkor is fáj :S ha fekszem akkor is fáj,ha ülök szintén,ez mitől lehet? :S 15/l2010. aug. 30. 22:18
1/3 anonim válasza:
Mi tortent elotte? Nem voltal megfazva?
Mennyire ismered a gyogynovenyeket? Ilyenkor lehet egy fazek vizet forralni es kulonbozo gyogynovenyeket belefozni, aztan bele a kadba es belefekudni pl. Csodakat tesz.
Levendula, csalan, mezei zsurlo, kamilla. A levendula onmagaban is nagyon jo.
Vagy pedig a fozetbe egy torolkozot belemartani es a amennyire elbirja a test, a fajjo reszre helyezni, de erre meg egy masik takarot kell ratenni,hogy nehogy megfazzal.
Ismerkedj meg a gyogynovenyekkel es tanuld meg a hasznalatukat!
3/3 A kérdező kommentje:
nem csináltam semmit különöset előtte,és nem is vagyok megfázva :S
lehet hogy ez a gyógynövényes főzet segítene,majd meglátom holnap mennyire fog fájni
2010. aug. 30. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!