Csak én vagyok ezzel egyedül? 😅
Figyelt kérdés
Most kezdtem el figyelgetni, hogy amikor felkelek reggel, magas a pulzusom, 90 és 100 között van, 1-2 óráig még szenvedek vele, aztán utána már csak 80, és estére meg normalizálódik, 72-74 szokott lenni. Ez mégis mitől van? De kb minden reggel amikor felkelek. Okozhatja ezt valami? Meleg miatt? Szívritmuszavarom is van, talán attól? Nemtudok mire gondolni hirtelen2021. aug. 13. 13:09
2/7 A kérdező kommentje:
Ah nem is tudom mit akarok itt, semmi ertelme kerdeseket kiirni mert csak ilyen f*szom valaszok jonnek
2021. aug. 13. 13:49
3/7 anonim válasza:
Szedsz rá gyógyszert? Pl béta blokkolót?
Ha igen lehet érdemes lenni módosítani.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit, erre legalábbis nem. Néha veszek be panangint de azt nem a pulzusom miatt.
2021. aug. 13. 13:55
5/7 anonim válasza:
Értem.Azt mondják 100-ig normálisnak tekinthető a pulzus,de azért figyelgesd.
Ha zavar tehát esetleg tüneteket okoz, vagy magasabbra megy akkor érdemes orvosnak megemlíteni.
Reggel általában nekem is magasabb,este van hogy csak 60,én meg attól tartok az nem e alacsony :) de doki szerint nem.
6/7 anonim válasza:
Pont most olvastam valamit erről, de melyik betegsége jele elfelejtettem, de a lényeg az volt, ébredés után rögtön a pulzus egészséges Embernél 60. Utána akár 10 perc múlva normális a 90 is attól függ mit csinálsz. De az ébredés percében 60 nak kell lenni, nekem is van hogy fekve 100, de néztem ébredéskor mindig 60.
7/7 Senior Séf válasza:
Az alvásod egyébként rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!