Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Pfizer vakcina okozhatja ezt?

Pfizer vakcina okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam meg a 2. Oltást. Ma reggel 38.9 volt a lázam, most 38.1. A vérnyomásom is magas szerintem, bár nem tudom mennyi a jó. Jelenleg 195/140 111 a pulzus, és mintha lenne egy kis légszomj is. Első után csak 2 napig fájt a karom.

Másnál is fordult ilyen elő?

2021. júl. 14. 20:38
1 2 3
 21/29 Cubina ***** válasza:
84%
Hogy vagy, kérdező? Megnézett azóta orvos? Nagyon aggasztóak ezek az esetek. :(
2021. júl. 15. 10:03
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Normális, hiszen lázas vagy.

Lázasan nekem is sokkal magasabb, össze sem hasonlítható a nyugalmi értékkel.

De kb egy-két nap és elmúlik. Én lázas voltam, fájt a karom, az ízületeim, az izmaim, de másnap már épp csak kicsi hőemelkedés maradt belőle.

2021. júl. 15. 11:24
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Megtennéd, hogy válaszolsz, ha tudsz? Mi itt aggódunk.

#13,14

2021. júl. 15. 20:59
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fura hogy nem válaszol.Lehet kórházba került
2021. júl. 16. 09:59
 25/29 A kérdező kommentje:

Itt vagyok. Élek.

SBO-ra vittek, ahol egy rakat vizsgálat volt. Ott voltam majd 13 órát. Már jobban vagyok, kaptam Tensiumint, és mennem kell majd kardiológiára. Állítólag nem a vakcina okozta, hanem a szívemmel van valami. Nem tudom majd kiderül. Köszönöm mindenkinek aki aggódot és elnézést, hogy csak most írtam.

2021. júl. 16. 10:27
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem a vakcina okoz. Puszta véletlen, hogy mindig pont az oltás után jelentkeznek 🙄

Jobbulást Kérdező!

2021. júl. 16. 10:39
 27/29 anonim ***** válasza:
94%
26-ossal Egyet értek teljes mértékben.A vakcina soha sem okozhat problémát,jó jó.Érdekes....Párom barátja 40-es korosztály szintén így járt hogy rosszul volt az oltás után és kiderült hogy rejtett szívprobléma volt és sajnos meg is halt szegény.Nekem olyan érdekes hogy előtte semmi és miután megkapják sok embernél kiderülnek rejtett problémák.Ha így is van ezért mondom én mindig hogy alapos kivizsgálás és pcr teszt oltás előtt és nemcsak úgy odahívni az embereket majdleszvalami alapon.Remélem rendbe fogsz jönni Kérdező és minden jót kívánok neked!A harmadik oltást azért gondold át jobban mikor eljön az ideje
2021. júl. 16. 10:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon vannak "oltás utáni mellékhatások" csoportok. Pfizeres is. Lehet érdekes dolgokat olvasni. Kicsit sok a "véletlen" az oltások után. Jobbulást!
2021. júl. 16. 16:43
 29/29 anonim ***** válasza:
87%
Így van!Mondjuk a facebookot én nem nézem hanem a VAERS-et szoktam és az is érdekes.És ezt akarják kötelezővé tenni?Tudod mikor
2021. júl. 16. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!