Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van olyan ismerősöd aki a...

Van olyan ismerősöd aki a covid vakcina után lett rosszul?

Figyelt kérdés
Mi lett vele?
2021. máj. 21. 00:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
en masnap rosszul lettem a vakcina utan, kb fel napig lazas voltam es alig birtam felkelni, pont mint a covid eseten. normalis immunvalasz, delutanra elmult
2021. máj. 21. 00:35
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Én egy napig nem tudtam mozgatni a karom, de egyébként más bajom nem lett
2021. máj. 21. 00:40
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Én egy napig voltam lázas és még fél napig szédültem úgy, hogy nem bírtam felkelni. Az oltás helye is fájt, de nem volt vészes. A kollégáim közül is belázasodtak páran.
2021. máj. 21. 04:45
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Két kollégám is nagyon rosszul lett. Az egyiket 12 órára ütötte ki, a másikat egy teljes napra.

Kolléganőm mesélte tegnap, hogy az iker lányai a beadás után mind a ketten elájultak.

2021. máj. 21. 05:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Én közvetlen halálesteről is tudok.. van e összefüggés?
2021. máj. 21. 07:08
 6/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%

Mint minden gyógyszernél, ez is előfordulhat, de azért az ritka és inkább ez akkor lehet, ha valakinek heves allergiás reakciója van ettől. Oltópontokon napi szinten oltunk több száz embert, nem volt még egy ilyen eset sem, de ehhez az is kell, hogy az orvos közvetlen oltás előtt megfelelően kikérdezze az illetőt. Ájulás vagy hányinger, kisebb szédülés, vérnyomás leesés szokott lenni, de kb. 15 perc alatt az el is múlik, inkább ezek csak pszichikai dolgok, túl nyomja ezt a média.

Az, hogy lehet fájdalom, láz, gyengeség, stb. oltás után, az természetes immunválasz.

2021. máj. 21. 07:25
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Van. Lázas lett, fájt mindene egy teljes napig, utána ez nyom nélkül elmúlt.
2021. máj. 21. 08:24
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semmi bajom nem lett, se férjemnek. Kicsit fájt a karunk.
2021. máj. 21. 09:12
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Most aki elmondta hogy vele mi volt az miért lett lepontozva? Velünk ez történt veled lehet nem ez fog de ezért most le kell nyomni komolyan?
2021. máj. 21. 18:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
9 rejtély nekem is. Egyre inkább kezd szét szakadni a két tábor. Ennek így nem lesz jó vége :/
2021. máj. 22. 23:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!