Hétfőn kaptam a Pfizer vakcina 2. adagját, ma már ihatok alkoholt?
Egy IZOMBA adott injekció miért ne hatna? :D
Mi már aznap söröztünk sőt, én pálinkát is ittam, mert sikerült elcs.szni a gyomromat valami kajával és nagyon fájt.
Egyszer egy szakember megemlítette, hogy a szputnyik előtt/után nem kellene inni, és azóta ez a sláger hogy ihatnak-e a pfizer után egy héttel egy sört az emberek. :DDD
Oltás után szabad alkoholt inni? Itt a válasz - Portfolio.hu
[link] › gazdasag › oltas-utan-szabad...
2021. ápr. 27. — Az alkoholfogyasztás és a koronavírus-oltás összefüggésében az ... az oltást követő 2-3 napban tartózkodjanak az alkoholfogyasztástól (és ... Nagy adag Pfizer-vakcina érkezett ma Magyarországra és májusban még többet szállítanak ... Amint azt már remélhetőleg sokan tudják, július elsejétől a legkisebb,
Rögtön utána a kocsmába vezetett az utam :D És nem kicsit ittam, hanem hajnal fél hatkor arra eszméltem, hogy a hamburgba tartó vonaton ülök a Nyugati pályaudvaron, és még a részeg énem viaskodott a józanodó énemmel, hogy "kezdjünk új életet!" - "hülye vagy, fzom?! Menj haza, pihenj le, holnap meló!" Leszálltam, hazamentem, lepihentem.
Második oltás után úszni voltam, és ettől viszont tényleg bedurrant a karom, de durván (csak az, amibe az oltást kaptam), majd letoltam a nyolc órám, majd söröztünk a kollégákkal. Annyira durva megborulás nem volt, de azért éreztem az alkoholt.
Két hónappal később végeztettem antitest-tesztet, majdnem kimaxoltam az értékeket, úgy, hogy mindkét oltás után bepiáltam, és részemről nulla "immunválasz" volt (semmi oltás utáni tünet, mellékhatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!