Pfizer vakcina okozhatja ezt?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a 2. Oltást. Ma reggel 38.9 volt a lázam, most 38.1. A vérnyomásom is magas szerintem, bár nem tudom mennyi a jó. Jelenleg 195/140 111 a pulzus, és mintha lenne egy kis légszomj is. Első után csak 2 napig fájt a karom.
Másnál is fordult ilyen elő?
2021. júl. 14. 20:38
11/29 A kérdező kommentje:
Nincs vérnyomás csökkentő, de szerintem orvos lesz ebből. Egyre roszabbul vagyok.
2021. júl. 14. 21:00
12/29 anonim válasza:
Ha rosszul vagy, akkor telefonálj az ügyeletre tényleg.
13/29 anonim válasza:
#5! Mert mondjuk a vérnyomás csökkentő nem cukorka, amit csak úgy bekapkodunk. Nem véletlenül vényköteles. HA kihívná az ügyeletet, akkor megvizsgálná egy ORVOS, és ő döntené el, hogy mit kapjon. Nem a gyakorizó laikusok, meg a szomszédasszony.
15/29 anonim válasza:
Az, hogy vényköteles, nem jelenti azt, hogy szükség esetén ne lehetne egyet bevenni (ha lenne). Semmilyen kárral nem járna, viszont haszonnal igen.
16/29 anonim válasza:
#15: persze, legokosabb dolog a teljesen megborított szervezetbe még bevinni valami szart ilyenkor a szomszédból.
17/29 anonim válasza:
Nem szart, hanem vérnyomáscsökkentő hatású gyógyszert gyors elsősegélyként addig, amíg orvoshoz jut, az ugyanis több óra. A szomszéd gyógyszere sem szart tartalmaz, hanem vérnyomáscsökkentő hatóanyagot.
18/29 anonim válasza:
Hogy vagy?Lejjebb ment már a vérnyomásod?!
19/29 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Volt Nálad orvos?
20/29 anonim válasza:
4 variáció lehetséges:
1.Trollkodott a Kérdező bár ezt kétlem
2.Lejjebb ment a vérnyomása magától csak nehéz éjszakája volt és még alszik
3.Sbo-n kötött ki és onnan nem 1-2 óra kijutni
4.Covid osztály
Remélem a 2.eset van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!