Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Utálom magamat, amiért dagadt...

Utálom magamat, amiért dagadt vagyok. Hogyan fogyjak, hogyan táplálkozzak másképpen?

Figyelt kérdés

Nem eszem édességet, nem nassolok, nem iszom cukros üdítőt. Egy cukrot szoktam a kávémba tenni, ennyi édességem van egy napra.

A családban mindenki eszi a fagyikat, a csokikat, süteményeket, és bosszant, hogy ők milyen vékonyak hozzám képest.

Nem arról van szó, hogy hú de akarok zabálni, mert egyáltalán nem kívánom az édeset. Az utóbbi két évben már undorodom tőle. Az zavar, hogy 115 kiló vagyok, és nem tudom mitől.

Ma egy tányér húslevest ettem meg egy szelet rántott húst, aztán kávét, jóllaktam. Estefelé meg egy szendvicset fogok valószínűleg, de még nem tudom ennyire előre.

Este másfél óra séta, gyors tempóban. Lépésszámláló 15 ezer lépés felett szokott lenni, de ha lassabban megyek, akkor is 12 ezer körül van. Úgyhogy nem tudom mi bajom lehet. Orvosok kivizsgáltak, és nem találtak semmit.

2021. júl. 4. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A pszichiáterednek szóltál? 40 kg hízás esetén muszáj gyógyszert váltani.

19 évesen te döntöd el, hogy szeded-e vagy sem.

(9#)

2021. júl. 4. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Szóltam, volt váltás is, de nem történt változás. És nem, sajnos nem én döntök. :/
2021. júl. 4. 22:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenképp ajánlom, amit a 7#-es válaszomban írtam. Keményen kell számolnod a kalóriákat, mert gyógyszer mellett is lehet fogyni, csak nehezen.

Megkérdezhetem, hogy mi az oka annak, hogy nem te döntesz? A gyógyszer mellett jársz pszichoterápiára is?

2021. júl. 4. 22:27
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
A legegyszerűbb keresni olyan pasit, akinek úgy tetszel, hogy kövér vagy. Sokan vagyunk ilyenek :) Csak nem mindenki meri felvállalni.
2021. aug. 16. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!