Aki átesett már a koronán, az miket ízlel/érez másképpen?
Figyelt kérdés
A húst teljesen máshogy érzem, valamint a kaliforniai paprikanak is nagyon kellemetlen íze lett. Van akinél visszatért a normális izleles és szaglás?2021. márc. 12. 08:21
1/10 anonim válasza:
Nálam el se ment az ízlelés, a szaglás igen, de "teljesen" visszajött. (Azért az idézőjel, mert az egyik orrlyukammal sosem éreztem szagokat, szóval mondhatni visszajött félig.)
2/10 anonim válasza:
nekem 2019 nov ota mas az izlelesem,szerintem mar akkor atestem a koronan, olyan 3 honap volt mire jobb lett, de meg mindig nem az igazi
3/10 anonim válasza:
Voltam koronás tavaly novemberben, de az ízeket, illatokat szerencsére ugyanúgy éreztem végig. Ettől nagyon parázok egyébként, hogy mi lenne, ha megváltozna az ízérzékelésem.
4/10 anonim válasza:
450 ezer fertőzött, 16 halàl nyugodjanak békében, 420 ezer 10x az 4,2 millió ember , de mivel a brit mutáns 10 x annyira terjed ez a szám már 6 milliónàl jár , tehát több mint a fél országon átrobogott már a Covid , apropó akkor hól tud így tombolni?? Jó kérdés nemde?;-)
6/10 anonim válasza:
Azért az milyen bosszantó lehet, amikor az embernek elmegy, aztán megeszi a tökfőzeléket, pedig irtóra utálja.
7/10 anonim válasza:
Na a paprika undorító íze az nálam is van, a kólánál is ugyanezt a rossz ízt érzem. + A hagyma szaga elviselhetetlen
8/10 A kérdező kommentje:
7, a paprikát te is így érzed??? Én már nem tudom megenni
2021. márc. 27. 22:45
9/10 anonim válasza:
Igen, mintha rohadt paprikát ennék minden egyes alkalommal, nagyon keserű, máshoz nem hasonlítható íze van
10/10 A kérdező kommentje:
Pont így érzem én is. Nagyon remélem ismét a normális paprikaizt fogom érezni.
Holnap kezdem a B-vitamin szedését, ha visszatér a normális szaglásom, izerzekelesem, akkor beszámolok róla, ha ezzel bárkinek is segitek
2021. márc. 27. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!