Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudnam a nyelvem...

Hogyan tudnam a nyelvem megtisztitani maskeppen?

Figyelt kérdés
A nyelvem mindig feher es hiaba szeretnem fogmosas kozben fogkefevel megtisztitani egyszeruen nem megy. Ahogy hozzaerek a fogkefevel a nyelvemhez elkezdek oklendezni. Van valami bevalt otletetek arra,hogy hogyan tuntessem el a feherseget rola? Kanal sem jatszik ugyanezen okbol kifolyolag. Nagyon elvagyok keseredve mert borzasztoan zavar es nem talalok megoldast.
2021. márc. 21. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet akár gomba is, de nem biztos. Nekem is szokott ilyen lepedék lenni rajta, én is öklendezek minden este amikor megmosom fogkefével, de mindig csinálom mert sokat számít. Ha túl sok cukros dolgot és szénhidrátot eszel, attól mindig fehérebb lesz én ezt tapasztaltam. Kipróbálhatod a Corsodyl öblögetőt is, nem használom állandóan mert megváltozik az ízérzékelésem tőle, de az is használ.
2021. márc. 21. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez vált be: ne a fogkefét mozgasd a nyelven, hanem a nyelveddel nyald a fogkefét. De vannak speciálisan erre való nyelvtisztító eszközök is (boltban a fogkefék mellé szokták kirakni).
2021. márc. 22. 00:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom. Megprobalom a corsodylt is es a nyelvmozgatast is. Hatha...
2021. márc. 22. 06:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
plusz igyekezz közben folyamatosan az orrodon keresztül lélegezni, akkor nem jön a hányinger
2021. márc. 22. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Corsodil helyett a Curaseptet ajánlom. Ugyanaz a hatóanyag csak nem színezi el a fogakat és nem rontja az íz érzékelést.
2021. márc. 22. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van kb 200 forintért nyelvkaparó a boltokban.
2021. márc. 23. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2dl langyos vízbe tegyél 1 teáskanál sót, keverd el és ha már rendesen feloldódott a só öblögess vele naponta többször pár percet.Baktériumokat meg mindent lepucol.
2021. márc. 23. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!