Fogszabályzósok! Hogy tudom megtisztitani a fogszabalyzot?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem zabkasat es allando fogszabalyzom van raadasul atlatszo. Az egyik csokis zabdarab a brekettben es az azon athuzott drot koze ment be es ez pont az elso fogam egyikenel. Hiaba mosom vagy oblogetek egyszeruen nem jon ki es eleg feltuno egy barna ize ott. A vekony fogkefevel probaltam a brekett es a femszal koze nyulni ami sikerult is de valahogy nemjon ki onnan. Szerintetek mit csinaljak?!2016. ápr. 2. 14:32
2/4 A kérdező kommentje:
fogcerna az mi?
2016. ápr. 2. 14:42
3/4 anonim válasza:
A fogselyemre gondolt, amit minden nap kéne használni (fogszabi nélkül is). Fogszabályzósoknak van speciális fogselyem: a superfloss.
Plusz a fogköztisztító kefét is javasolnám ha már egyszer fogszabis vagy.
Elég nagy baj hogy eddig nem használtad, mert enélkül szinte garantált hogy a fogközöknél szuvasodni kezd a fogad (főleg a rágófogaknál). Ráadásul most hogy fogszabályzód van különösen oda kell figyelni a szájhigiéniára, ami azt jelenti hogy MINDEN evés után fogat kell mosnod.
4/4 A kérdező kommentje:
hasznalok fogselymet es fogkoztisztitot a kommentem nem azt jelentette hogy ezeket hanyagolom de lehet nem jol irtam le. Nem a fogkozbe ment bele hanem magaba a brekettbe, gondolom nagyon nagyon kis hely van a fem es a brekett kozott.A brekett kozeoen van a folt belulrol
2016. ápr. 2. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!